Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

Any fix BT MAC 41:49.. in STOCK ROM

26th February 2014, 10:57 AM   |  #11  
christboanerges's Avatar
Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Cntauro

Use file inside this zip

rwx-r-xr-x permissions on this file (chmod 755 filename)

not change
====
instal busybox , restart now my mac bluetooth change
thanks bro
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-26-17-51-54.png
Views:	29
Size:	117.0 KB
ID:	2601396   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-26-17-51-15.png
Views:	32
Size:	63.6 KB
ID:	2601397   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-26-20-17-55.png
Views:	29
Size:	64.2 KB
ID:	2601589  
Last edited by christboanerges; 26th February 2014 at 01:22 PM.
22nd March 2014, 10:56 AM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 1
 
54 posts
Join Date:Joined: May 2008
Hey I've tried to type the 2 lines present in the script inside and adb hsell with root right,
My BT_ADDR env variable seem to take the good value 3D:42:91 .... and everything look to go good (no error) but this doesn't seem to work.
After rebooting my bt mac is again 41:4E ... blablabla...
Any idea why?

For info I'm running on E97510d-EUR-XX, and the build is JZO54K.

PS: Do I have to remound the partitions to be writable before doing the "echo -ne $BT_ADDR | dd bs=1 seek=16384 of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc" or just being root is enouth? I get no error from dd so I think I don't have to?
22nd March 2014, 01:06 PM   |  #13  
hasan4791's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 365
 
1,070 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by saq__d__aus

Hey I've tried to type the 2 lines present in the script inside and adb hsell with root right,
My BT_ADDR env variable seem to take the good value 3D:42:91 .... and everything look to go good (no error) but this doesn't seem to work.
After rebooting my bt mac is again 41:4E ... blablabla...
Any idea why?

For info I'm running on E97510d-EUR-XX, and the build is JZO54K.

PS: Do I have to remound the partitions to be writable before doing the "echo -ne $BT_ADDR | dd bs=1 seek=16384 of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/misc" or just being root is enouth? I get no error from dd so I think I don't have to?

Ya on reboot yu need to run that script

Sent from my LG-E975 powering Stock 4.1.2
25th March 2014, 04:48 PM   |  #14  
Member
Thanks Meter: 1
 
54 posts
Join Date:Joined: May 2008
nope stil not working, i'have tried before reboot, after reboort, with BT tunred on/off ... :/
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank