Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cannot run KNOX

OP bartas225

24th March 2014, 10:07 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Hi, I downgraded my S4 from NA4 to MK8, and I rooted it. After that, I installed KNOX, and now I can't use it because it simply doesn't run... I'm able to type password, but then "KNOX stopped working"... How can I run this, or how can I uninstall KNOX? Maybe I should first install KNOX and then root phone? Or don't accept KNOX blocking while rooting?

E: Also, I have installed floating window mod, so I modified some system files, maybe this is why KNOX don't work?
Last edited by bartas225; 24th March 2014 at 10:09 AM.
24th March 2014, 10:31 AM   |  #2  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 15
 
110 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
More
Your knox must of tripped to 0x1. I have noticed that you cannot use any knox software anymore once it's tripped.

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
24th March 2014, 10:35 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by adry1988

Your knox must of tripped to 0x1. I have noticed that you cannot use any knox software anymore once it's tripped.

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app

Wow, you scared me, but everything is OK. Knox flag is 0x0.

E: Ok, it looks fine for now. I just unrooted, and rooted again.

E2: No... It looks like KNOX don't work when xposed is installed. Why?
Last edited by bartas225; 24th March 2014 at 11:28 AM.
24th March 2014, 05:30 PM   |  #4  
aayushkhajuria2842's Avatar
Senior Member
Flag Udhampur
Thanks Meter: 58
 
265 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by bartas225

Wow, you scared me, but everything is OK. Knox flag is 0x0.

E: Ok, it looks fine for now. I just unrooted, and rooted again.

E2: No... It looks like KNOX don't work when xposed is installed. Why?

After rooting knox cant be run nd on rooting i think is should be ox1

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
24th March 2014, 05:32 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by aayushkhajuria2842

After rooting knox cant be run nd on rooting i think is should be ox1

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

I rooted it by Saferoot, it's not touching Knox flag. Anyway, last time I was on MK8, I had rooted device, and using Knox without troubles.
24th March 2014, 06:24 PM   |  #6  
KingOfDope's Avatar
Senior Member
Flag Rutten
Thanks Meter: 121
 
477 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Why do you want to use Knox? I don't even know what it does
24th March 2014, 06:46 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by KingOfDope

Why do you want to use Knox? I don't even know what it does

Why use it
Because it is not liked by root users Knox has some good things depends on what angle he looked
24th March 2014, 07:31 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by KingOfDope

Why do you want to use Knox? I don't even know what it does

To store some files that shouldn't be opened by anyone else than me
25th March 2014, 06:12 PM   |  #9  
KingOfDope's Avatar
Senior Member
Flag Rutten
Thanks Meter: 121
 
477 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bartas225

To store some files that shouldn't be opened by anyone else than me

oowhh, thank you

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes