Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Setcpu

OP m0h1kan

25th March 2014, 07:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Has anyone else tried messing with this just yet? I rooted this morning finally, I have all of my bloat frozen, and want to underclock a bit with Setcpu.. Does anyone have any recommendations for max/min settings, or scheduler?
25th March 2014, 07:50 PM   |  #2  
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 198
 
2,433 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Haven't touched cpu settings, don't really think I need it. Plus battery is already great. But if you rooted I would check out the xposed modules
25th March 2014, 07:59 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 5
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by SayWhat10

Haven't touched cpu settings, don't really think I need it. Plus battery is already great. But if you rooted I would check out the xposed modules



Yeah, I am loving the absolutely awesome amount of power I am getting from this battery, but I tend to be one who likes to tweak stuff, push the limit a little.. I had the xposed modules on my s3, and really enjoyed them, but I don't think I'm ready to start using those just yet on the Flex..
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes