Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Need help reverting to stock.

OP Marshmellow92

26th March 2014, 12:16 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
237 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
So i was stupid and installed a rom in the main slot 1 in SS and completely forgot to make a slot 2 for it. So i odined back to stock but didnt formant or remove SS. and when it finished everything and booted up everything was just force closing and it kind of looks like some of the rom stuff is still in there.

errors : process system isnt responding do you want to close it?
unfortunately the process android.acore has stopped
and many more. i cant even use the phone cant get passed all the force close and errors.
any help?
26th March 2014, 12:20 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 828
 
2,437 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Marshmellow92

So i was stupid and installed a rom in the main slot 1 in SS and completely forgot to make a slot 2 for it. So i odined back to stock but didnt formant or remove SS. and when it finished everything and booted up everything was just force closing and it kind of looks like some of the rom stuff is still in there.

errors : process system isnt responding do you want to close it?
unfortunately the process android.acore has stopped
and many more. i cant even use the phone cant get passed all the force close and errors.
any help?

Odon the wipe image for your base build

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app
26th March 2014, 12:30 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
237 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by decaturbob

Odon the wipe image for your base build

Sent from my SCH-I545 using XDA Premium 4 mobile app

i did didnt work. however i will try this : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2578209 with the full wipe method. lll keep you updated.

edit ---- worked!
Last edited by Marshmellow92; 26th March 2014 at 03:34 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes