Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Just purchased S4, how to root with ucufnb1?

OP Takimaru85

25th March 2014, 10:11 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Oxnard
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Hello,

Just to say at first, I like the people here at XDA and the developers, my Capitivate lasted and sadly my NAND failed yesterday for my S3. My S3 got softbricked and Odin says NAND Write failed all versions... Trying to revive it but anyways..

I just purchased the AT&T 1337 yesterday, and I noticed many forums about the UCUFNB1, not too happy what I am seeing. Is there a possible root for this version yet? Or is it still in development? I haven't done custom ROM's before, I just stick with stock and just want root accessibility. I have many apps from my S3 that I had backed up with Titanium Backup, but finding that the latest version of kitkat is an issue bums me out.

If there is any help or something of a source, can you point me to the direction? And any input on this stock rom or going to a custom would be great.

Thank you
25th March 2014, 10:19 PM   |  #2  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,848
 
7,575 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
I am at work, but wanted to point you--

look in general and/or q&a for nb1/mk2 threads


you will need to go back to mk2 to root, nb1 doesn't have it yet

will need to use safestrap 3.71?

no custom recoveries, no custom kernels
The Following User Says Thank You to rugmankc For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 10:53 PM   |  #3  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,896
 
11,181 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Start here http://forum.xda-developers.com/show...php?p=49562527

Sent from my Nexus 5
The Following 2 Users Say Thank You to jd1639 For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 11:51 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Oxnard
Thanks Meter: 1
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Thanks
Thanks rug and JD, that is very helpful. However I am at work too, I'll wait to try after my class tonight. Plus I saw something about the SIM Unlocking on MK2, that would be useful for going overseas. Also, i see many things about the wifi not working on MK2 is that because of the rom?
The Following User Says Thank You to Takimaru85 For This Useful Post: [ View ]
25th March 2014, 11:55 PM   |  #5  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,848
 
7,575 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
not sure on the wifi--i have an early phone and not restricted--jd will know--
The Following User Says Thank You to rugmankc For This Useful Post: [ View ]
26th March 2014, 01:34 AM   |  #6  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Minnetonka, MN
Thanks Meter: 3,896
 
11,181 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Takimaru85

Thanks rug and JD, that is very helpful. However I am at work too, I'll wait to try after my class tonight. Plus I saw something about the SIM Unlocking on MK2, that would be useful for going overseas. Also, i see many things about the wifi not working on MK2 is that because of the rom?

Read page 66 of this http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51319995 see Dave5777's response

Sent from my Nexus 5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes