FORUMS

[Q] Immersive mode issues

47 posts
Thanks Meter: 7
 
By apocalypserisin, Member on 25th March 2014, 11:40 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Recently updated to 4.2 beta 2, everything works great but I found an issue with immersive mode. In random apps, when i try to pull down the status bar from the top right of the screen when its hidden, the nav bar on the bottom also appears for a split second. This happens in random apps like the display control app for franco kernel and the youtube app. This will not happen if I pull down from the top middle of the screen. The nav bar on the bottom random flashes on screen for a second from time to time when going back sometimes, like in the various settings menus. Anyone else run into a similar issue?
 
 
26th March 2014, 12:17 AM |#2  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,799
 
Donate to Me
More
I can confirm here. Have you reported a bug in the appropriate bug tracking system to help out?

Sent from my Nexus 5
26th March 2014, 12:46 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Pirateghost

I can confirm here. Have you reported a bug in the appropriate bug tracking system to help out?

Sent from my Nexus 5

Just created: https://paranoidandroid.atlassian.net/browse/AOSPA-151
The Following User Says Thank You to apocalypserisin For This Useful Post: [ View ]
26th March 2014, 12:49 AM |#4  
Pirateghost's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 8,799
 
Donate to Me
More
Awesome thanks

Sent from my Nexus 5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes