Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,054 Members 40,513 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LTE speeds took a dump .

Tip us?
 
Limeybastard
Old
#1  
Limeybastard's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 698
Join Date: Oct 2013
Location: Spring Hill, FL
Default LTE speeds took a dump .

Not sure what is going on, same place same home locations and last two days my results are the following typically.?

 
guaneet
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 140
Posts: 385
Join Date: May 2013
Location: Morgan Hill, CA
probably throttled
 
krelvinaz
Old
#3  
krelvinaz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 2,295
Join Date: Feb 2008
Location: Mesa AZ
PM sent.
Phone: TMobile - Samsung SM-900T Galaxy Note 3 - KitKat 4.4.2 Rooted/Stock - QI Wireless
Tablet: Nexus 7 (2012) 16gb Stock Rooted - 4.4.4 w/TWRP Recovery
Droid Like Devices: Several ChromeCasts, Amazon Fire TV (rooted)
Link: ReZoundn EVO 4g LTE and HTC Droid DNA Splash Screen Web Generator
The Following User Says Thank You to krelvinaz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Limeybastard
Old
#4  
Limeybastard's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 698
Join Date: Oct 2013
Location: Spring Hill, FL
Quote:
Originally Posted by guaneet View Post
probably throttled

Why would I be throttled after merely using 550 meg of data? I am also on the unlimited data plan.
 
BACARDILIMON
Old
#5  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 654
Posts: 2,241
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by Limeybastard View Post
Why would I be throttled after merely using 550 meg of data? I am also on the unlimited data plan.
LTE not stable by us yet.we have 1 tower and they been doing some updating. Shut ur lte off and go with 4g. They gonna be while.



TWEAKED N3
NOTE 3 TWEAKED
 
Limeybastard
Old
#6  
Limeybastard's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 698
Join Date: Oct 2013
Location: Spring Hill, FL
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
LTE not stable by us yet.we have 1 tower and they been doing some updating. Shut ur lte off and go with 4g. They gonna be while.



TWEAKED N3

I appreciate your comment as usual. But the bandwidth used to be okay on LTE until recently. Just not sure why recently it went south? Like I mentioned earlier I was getting approx 10 down and 3 or so up. Yeah. 3G ( 4G ) seems stable still, approx 9 up and 2 dowm all the time.
 
BACARDILIMON
Old
#7  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 654
Posts: 2,241
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by Limeybastard View Post
I appreciate your comment as usual. But the bandwidth used to be okay on LTE until recently. Just not sure why recently it went south? Like I mentioned earlier I was getting approx 10 down and 3 or so up. Yeah. 3G ( 4G ) seems stable still, approx 9 up and 2 dowm all the time.
I called Friday. That what the tech told me. They doing updates and testing. Could be over a month. Was having bad data speeds. That why he told me to shut it off.



TWEAKED N3
NOTE 3 TWEAKED
 
Limeybastard
Old
#8  
Limeybastard's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 60
Posts: 698
Join Date: Oct 2013
Location: Spring Hill, FL
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
I called Friday. That what the tech told me. They doing updates and testing. Could be over a month. Was having bad data speeds. That why he told me to shut it off.



TWEAKED N3




Getting my typical speeds test results now, but I just tried to upload an image to Photobucket and the progress bar remained static had to use wi fi.

I am thinking there must be doing something to my local tower perhaps.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...