5,606,722 Members 37,485 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[GUIDE] Downgrade G2 (2.3.X) & DZ (2.3.X) & mT4g (2.3.4) & DHD w/ S-ON to Stock Froyo

Tip us?
 
--=ZerO=--
Old
(Last edited by --=ZerO=--; 24th August 2013 at 12:41 PM.)
#831  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2006
Quote:
Originally Posted by keifus.rahn View Post
It took me a few times to get my phone rooted make shire your devise is down graded. What really helped me was I did the downgrade from hear and did my root from cyanogenmod try there steps for your root it might help you out

Sent from my HTC Glacier using xda app-developers app
Well I'm talking about the backup before the downgrade. The temproot.
 
keifus.rahn
Old
#832  
keifus.rahn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 95
Posts: 305
Join Date: Jun 2013
Location: West.TX.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by --=ZerO=-- View Post
Well I'm talking about the backup before the downgrade. The temproot.
Oh dang mybad lol i didnr backup my till i switched to cm
 
mic55hal
Old
#833  
mic55hal's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 47
Join Date: Feb 2008
Location: Warsaw
Quote:
Originally Posted by Setherio View Post

I - 4) Downgrading[LIST][*]Download the Stock Rom for your device:

Hey
I have a tiny problem. It does not work any link or mirror.
He'll be someone where can I find stock ROM ???

P.S.
I want to root Desire Z
________________________________________
Device:------Samsung Galaxy S3
ROM:---------looking for the best | ArchiDroid v2.3.3 under tests
Kernel:------Latest Boeffla
Recovery:--PhilZ Touch v6.07.9

The history of my phones:
 
qipengart
Old
(Last edited by qipengart; 18th December 2013 at 10:50 PM.)
#834  
qipengart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 1,167
Join Date: Oct 2009
Location: Salt Lake City
Best directions for downgrading from 2.3.4 for my myTouch 4G so that I can get S-OFF soon. Thanks so so much folks for this masterwork and clear set directions.
HTC Amaze ([ROM] Viper Amaze 1.7.2.3 [Aroma][ Android 4.0.4 | ICS | Sense 4.1]); Samsung Galaxy Note 2 on T-Mobile (stock)

Married to ReallyBigPeach happily.

 
dochuebi
Old
#835  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Mar 2011
Hi,

i hust followed the instructions in #1 and i have temp root in the adb shell via fre3vo. But i'm not able to push root to the apps as described in I3 (script, nusybox, apk and su program). The script run successfully and i checked what its doing, as far as ui can see everythin was done - but titanium nor any other app do have root or are asking for root afterwards

any hint?

//huebi
 
tomqman
Old
#836  
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 221
Join Date: May 2010
Location: Ryde
Quote:
Originally Posted by mic55hal View Post
Hey
I have a tiny problem. It does not work any link or mirror.
He'll be someone where can I find stock ROM ???

P.S.
I want to root Desire Z
http://cmw.cmfs.me/vision/stock/1.34.707.3/PC10IMG.zip


PHONE:HTC ONE (M8) 16GB + 64GB SD
OS: Droid 4.4.2
ROM:Insert Coin
Tablets:Asus EEEpad-->Htc Flyer--->Nexus 7--->Note 10.1--->Asus FonePad ---> Ipad Air

 
frazelle09
Old
(Last edited by frazelle09; 26th March 2014 at 06:53 AM.) Reason: add info
#837  
frazelle09's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 64
Join Date: May 2009
Location: Mexicali, Baja California
Default Problem with bootloader??

Here is the link to PastBin.

http://pastebin.com/W7uM5BZ8

i've done this successfully at least once successfully on another G2 device. Arg. i go through all the steps and get Gold but when i get to the adb reboot bootloader, the phone reboots into the boot menu alright, i click Power, but it doesn't seem to find the .zip.

i've done this twice now, with the same results.

i tried several of the options and finally Recovery, which puts me into a screen with some sort of red triangle and i can't get any further. i need to pull the battery and... start over.

Any help would be greatly appreciated. Have a nice evening!

Edit: When i try to use Titanium Backup it reports that it cannot obtian root - arg.
"The earth is one country and mankind its citizens."
Bahá'u'lláh
"La tierra es un sólo país y la humanidad sus ciudadanos."
 
Nipqer
Old
#838  
Nipqer's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 386
Posts: 897
Join Date: Mar 2011
follow the fastboot downgrade method in the OP
the pastebin looks fine

-Nipqer
nothing to see here
The Following User Says Thank You to Nipqer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
frazelle09
Old
#839  
frazelle09's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 64
Join Date: May 2009
Location: Mexicali, Baja California
Thanks, nipqer. i figured out that the PCIMG was probably incorrect after filming with my Samsung S4 the Bootloader process of the G2. i d/l and placed on the SIM's root the correct PCIMG and was good to go.

If anyone is interested, you might point out - it took me a while - that when zip files are d/l and unzipped, we only need ONE file from the newly created folder. This is the file that must be placed in the platform-tools folder - lol.

Fortunately this is mostly a game of persistence - this time we win again!

Have a wonderful morning and thanks again!
"The earth is one country and mankind its citizens."
Bahá'u'lláh
"La tierra es un sólo país y la humanidad sus ciudadanos."

Tags
downgrade fastboot
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes