Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CM11 and tasker

OP Valiceemo

26th March 2014, 01:49 PM   |  #1  
Valiceemo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13
 
300 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
I think I'm being stupid in this one but iysbdriving me mad!

I'm running CyanogenMod 11 and using tasker beta 4.3b11 and the sound /silent mode doesn't seem to function correctly. Or so it seems?

When I have a task to change the silent mode the ringer and notification volumes are adjusted as I'd expect...too no sound and vibrate on.
However the symbol that is shown in the pull down quick settings is that of silent mode, i.e the speaker with a line through it.
But according to the pop up volume panel it is set to vibrate or to sound on
Am I being daft and missing something?
26th March 2014, 10:27 PM   |  #2  
PradeepMurugan's Avatar
Senior Member
Flag Karur
Thanks Meter: 258
 
222 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Valiceemo

I think I'm being stupid in this one but iysbdriving me mad!

I'm running CyanogenMod 11 and using tasker beta 4.3b11 and the sound /silent mode doesn't seem to function correctly. Or so it seems?

When I have a task to change the silent mode the ringer and notification volumes are adjusted as I'd expect...too no sound and vibrate on.
However the symbol that is shown in the pull down quick settings is that of silent mode, i.e the speaker with a line through it.
But according to the pop up volume panel it is set to vibrate or to sound on
Am I being daft and missing something?

I think it is a bug I am also facing similar problem in my galaxy s advance. post it in the developer thread so that they will probably do the fix
26th March 2014, 10:49 PM   |  #3  
Valiceemo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 13
 
300 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by PradeepMurugan

I think it is a bug I am also facing similar problem in my galaxy s advance. post it in the developer thread so that they will probably do the fix

Can you point me towards the developers thread?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes