Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,650 Members 38,880 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Basebands? [A] Got 'em right here!

Tip us?
 
ackliph
Old
(Last edited by ackliph; 26th March 2014 at 10:42 PM.) Reason: Problem solved!
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 102
Posts: 372
Join Date: Jan 2010
Location: Little Rock
Smile [Q] Basebands? [A] Got 'em right here!

OK. I have the US e980. All the ROMs say something along the lines of flash your correct modem/baseband.

Here's my question... Where are the basebands? Do threads with basebands start with some keyword?

Sent from my LG-E980 using Tapatalk

*EDIT*
Problem solved!
BM9615A-CEFWMAZM-3.0.113012
APQ8064/MDM9x15M - This seems to be the newest one. It was on my E980 after the latest AT&T update, even though here it's listed for the Panamanian phone.
HTC Inspire 4G *sold*
Samsung Galaxy Exhibit - SlimBean *wow*
HTC ONE XL *sold*
Samsung Galaxy Nexus *sold*
LG Nexus 4 *sent back*
Samsung Galaxy S II SGH-T989 Hercules
LG Optimus G Pro LG-E980
AT&T GoPhone 2GB Unlimited
 
optimusv45
Old
#2  
optimusv45's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 788
Join Date: Jan 2012
Location: Huntington, WV
For some reason, this forum doesn't seem as organized as some other, maybe it's because this is all variants in one. But anyways try this link

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2272177

I also wonder why roms for this phone even write radio partition. Usually flashing roms don't touch your radios. .
The Following User Says Thank You to optimusv45 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cougar214
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 183
Join Date: May 2011
I would imagine if you flashed a Rom meant for one variant onto another, you would need that radio. And of course if you flash back to stock you're gonna need your original radio back. But you're right Optimusv. This forum seems so cluttered. I have about 10 links saved just for files and processes for this phone. Someone please give us an all-in-one stop link.....lol
The Following User Says Thank You to cougar214 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ackliph
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 102
Posts: 372
Join Date: Jan 2010
Location: Little Rock
Does anyone have a flashable APQ8064/MDM9x15M Modem? Or am I going to have to revert to stock to get it back?
HTC Inspire 4G *sold*
Samsung Galaxy Exhibit - SlimBean *wow*
HTC ONE XL *sold*
Samsung Galaxy Nexus *sold*
LG Nexus 4 *sent back*
Samsung Galaxy S II SGH-T989 Hercules
LG Optimus G Pro LG-E980
AT&T GoPhone 2GB Unlimited
 
ackliph
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 102
Posts: 372
Join Date: Jan 2010
Location: Little Rock
Found it! I'll edit the OP for people who find this by search and such.
HTC Inspire 4G *sold*
Samsung Galaxy Exhibit - SlimBean *wow*
HTC ONE XL *sold*
Samsung Galaxy Nexus *sold*
LG Nexus 4 *sent back*
Samsung Galaxy S II SGH-T989 Hercules
LG Optimus G Pro LG-E980
AT&T GoPhone 2GB Unlimited
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes