5,600,292 Members 36,288 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Flashing lg g2 to pageplus

Tip us?
 
dpb67
Old
#21  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by moparfreak426 View Post
I can only do basic flash becuase I don't have cdma ws. That's only way to write to get data on g2. I can try to this afternoon and make a video.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Cool I will look for it later. I would like to get data on it eventually, but I don't have ws either so I'll need to keep looking around.
 
moparfreak426
Old
#22  
moparfreak426's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1163
Posts: 6,430
Join Date: Mar 2012
Location: around places
Quote:
Originally Posted by dpb67 View Post
Cool I will look for it later. I would like to get data on it eventually, but I don't have ws either so I'll need to keep looking around.
Busy day, didn't get to. Hopefully tommorrow I will.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Devices: Verizon Samsung Galaxy S4
ASUS Transformer Infinity
Retired Devices:
Sprint LG G2
Verizon Samsung Galaxy SIII
Sprint Samsung Epic 4G Touch (I MISS THIS DEVICE!!!)
U.S. Cellular Motorola Electrify
U.S. Cellular HTC Touch Pro 2

Carrier: Page Plus
ROM: S4 = Switching between everything, trying to make aosp roms work with data
Transformer = switching between CM11 and AOKP

 
dpb67
Old
#23  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by moparfreak426 View Post
Busy day, didn't get to. Hopefully tommorrow I will.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
no worries
 
blackmeat4u
Old
#24  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 8
Join Date: Aug 2012
Default Sprint lg g2 meid esn changer

Quote:
Originally Posted by moparfreak426 View Post
yes, it is possible. Had a sprint one working earlier but it was so slow...... I attemted reflashing and it will not stick now. I need help getting my 3g back :/
i need to know how to change the esn meid on the lg g2 sprint version
 
moparfreak426
Old
#25  
moparfreak426's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1163
Posts: 6,430
Join Date: Mar 2012
Location: around places
Quote:
Originally Posted by blackmeat4u View Post
i need to know how to change the esn meid on the lg g2 sprint version
You will need cdma ws for that. And that is illegal and can not be discussed on xda

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Devices: Verizon Samsung Galaxy S4
ASUS Transformer Infinity
Retired Devices:
Sprint LG G2
Verizon Samsung Galaxy SIII
Sprint Samsung Epic 4G Touch (I MISS THIS DEVICE!!!)
U.S. Cellular Motorola Electrify
U.S. Cellular HTC Touch Pro 2

Carrier: Page Plus
ROM: S4 = Switching between everything, trying to make aosp roms work with data
Transformer = switching between CM11 and AOKP

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Intelligently Place Contacts on Your Home Screen with CallWho Widget

There are plenty of ways to get your contacts to show up on your … more

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more

Keep Track of Everything Your Device Does with Event Logger

Regardless of their OS choice, computing power users generally share one common … more

A More Competitive Spin on the Addictive 2048 Puzzle

You may recall that a few weeks ago, we talked about a rather interesting take on … more