Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Ace 2 Gt-i8160L LATIN. How to install CM?

OP Aidarbek

27th February 2014, 12:20 PM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Permissions
Quote:
Originally Posted by teddytsen

Cm file manager?
Settings-general settings-access mode- root

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk

sorry, not used to that one -- for that matter, I tend to stay away from things affecting the system I don't know

so I'm lost in permissions in different apps -- can't find "paste" in CM file, and can't find RW permissions in ES!!

But you're being exceptionally patient! thanks, heaps
27th February 2014, 02:28 PM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Lot easier than I thought -- and MANY thanks again
Quote:
Originally Posted by KiwiCool60a

sorry, not used to that one -- for that matter, I tend to stay away from things affecting the system I don't know

so I'm lost in permissions in different apps -- can't find "paste" in CM file, and can't find RW permissions in ES!!

But you're being exceptionally patient! thanks, heaps

Actually, it's a lot easier than I thought -- working phone, with KK installed -- without need to unlock carrier!!

Many thanks for the guidance, patience ....

and, of course, to the ROM developers
27th March 2014, 02:11 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Repeated problems with Maclaw KK ROM
Quote:
Originally Posted by KiwiCool60a

Actually, it's a lot easier than I thought -- working phone, with KK installed -- without need to unlock carrier!!

Many thanks for the guidance, patience ....

and, of course, to the ROM developers

Many thanks for past help with intall procedure -- but have had repeated problems of late -- last installed ROM on March 9th -- could install several versions prior to that date, and use them successfully, but since then have been unable since I repeatedly get "Error searching for networks", and hence cannot connect to carrier, and hence unable to use phone as phone, though other functions seem to work OK, -- any ideas??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes