Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Problem with language change of Samsung Keyboard

OP joseph230

18th March 2014, 05:16 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
146 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Hello,

I am not sure why on earth the keyboard has stopped working as it supposed to work. Previously there were small arrows on the space key which was indication of multiple language. Swiping it to the sides was changing the lauguage.

I am not sure why I do not have the arrows---> which means I can not change the language of the keyboard.

I tried resetting the settings and all, but no luck.

As you see I have 2 languages added to the keyboard...... maybe I am missing something ! any help is appreciated.

Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-18-11-05-47.png
Views:	34
Size:	248.3 KB
ID:	2637101   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-18-11-06-05.png
Views:	29
Size:	151.1 KB
ID:	2637102  
19th March 2014, 06:02 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
146 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Smile
I think I found the root of the problem. I put it here for others in case someone faced the same problem.

The problem comes from enabling Accessibility->Services.
I had the "Greenify" enabled there. After turning it off keyboard start to work as before.


Peace,
27th March 2014, 12:44 PM   |  #3  
anubius's Avatar
Senior Member
Flag Lviv
Thanks Meter: 36
 
283 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by joseph230

I think I found the root of the problem. I put it here for others in case someone faced the same problem.

The problem comes from enabling Accessibility->Services.
I had the "Greenify" enabled there. After turning it off keyboard start to work as before.


Peace,

This is all great but looks like this is Kit Kat problem. So what to do it if you need Accessibility mode for app that do notifications for Smart Watch?
27th March 2014, 05:01 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 41
 
146 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by anubius

This is all great but looks like this is Kit Kat problem. So what to do it if you need Accessibility mode for app that do notifications for Smart Watch?

No idea how to fix the Kit Kat issue here. But while default Samsung Keyboard had this issue, switching to Swype Keyboard showed no problem. So as a work around, you can switch to swype keyboard for now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes