Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,054 Members 40,766 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Strange issue with ford sync/blue tooth after 4.4 update

Tip us?
 
astang99
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 26
Posts: 204
Join Date: Nov 2010
Default Strange issue with ford sync/blue tooth after 4.4 update

Just updated my phone to 4.4 and now when I try to pair my phone through sync it flashes the prompt to pair and that's it. I tried other phones and they pair fine just not mine now has anyone experienced this?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
 
Expydude
Old
#2  
Expydude's Avatar
Member
Thanks Meter 19
Posts: 81
Join Date: Sep 2012
Could be sync itself have u pulled the fuse? I have to do that about every 6 months or so

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using Tapatalk
 
adam_wingert
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Nov 2010
Location: Chambersburg
Default Sync

make sure that you completely delete Sync from your phone and your phone from the car (Sync) Then when you pair, and it gives you the passcode, push "change code" or something along those lines. It will let you make a custom code, just put in 0000 and then put that in your phone. That should fix it. I sell new Lincolns for a living and I think everybody that I sell to has trouble with the system so I found this to be the easiest way to do it. Let me know if that helps.








Quote:
Originally Posted by astang99 View Post
Just updated my phone to 4.4 and now when I try to pair my phone through sync it flashes the prompt to pair and that's it. I tried other phones and they pair fine just not mine now has anyone experienced this?

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using XDA Premium 4 mobile app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes