Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Replace software menu buttons

OP itkowitz

27th March 2014, 05:49 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
I saw on the One M8, the three menu buttons at the bottom are now software buttons. Would it be possible to replace them with a different launcher? Has anyone tried?
27th March 2014, 05:54 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
604 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by itkowitz

I saw on the One M8, the three menu buttons at the bottom are now software buttons. Would it be possible to replace them with a different launcher? Has anyone tried?

That's not done through a launcher, and will likely require root. Changing the button images is definitely a possibility though, a lot of ROM's do it on other devices.
The Following User Says Thank You to sfreemanoh For This Useful Post: [ View ]
28th March 2014, 01:53 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 252
 
1,279 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
You will need root/xposed to do this, or a custom rom. Roms like PA, AOKP, CM, or combinations of those have pie controls which is a great way to navigate. I was hoping HTC would switch to on screen buttons so I could make use of pie and get more screen space. No, you cannot do this in stock firmware.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes