Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,878 Members 37,263 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Very Strange BUG

Tip us?
 
nch26
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 50
Posts: 288
Join Date: Jun 2012
Default Very Strange BUG

Hello
I wanna question if somebody have the same bug or know the solution.
If i flash any Android 4.2.2 ROM my optimus g will work well at the begining but past 5 minutes i enter to an app and it dont work. Tried flashing differents kernel. Then I enter in any app even home or launcher and it turns black. If I lock the screen and unlock it, it will turn on only capacitive lights and the screen dont even turn on never, had to force reboot.

Please help me. I know some basics things but i dont know what is the problema with this.
Thanks
 
silentvisitor
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 513
Posts: 1,266
Join Date: Mar 2012
Seems like corrupted display driver.
 
nch26
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 50
Posts: 288
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by silentvisitor View Post
Seems like corrupted display driver.
I tried every ROM. But with Android 4.2 rom happen only, not with cm 10.2 or cm11, or pac 4.3.1-4.4.2, etc. Only 4.2 ROMs.
Any solution? why you asume is corrupted display driver? it have a fix?
 
dark_prince
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 675
Join Date: May 2007
Location: Islamabad
Did you fully wipe before flashing 4.2 ?
Give cyanogenmod a try first.

And explain how the "app not working" goes for you.

Like you start getting force closes? which app exactly you are trying to enter into?
LG Optimus G
MOKEE OS (Android 4.4.4)

Motorola Atrix 4G (Puchased another digitizer, taht thing was #$%$ed up too.) Retired in the closet
Self ported MoKEE 4.2.2 (Based on CM10.1 epinter 20131211)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes