Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

New update for flashing to SG5 rom

29th March 2014, 02:11 PM |#1  
pacoz's Avatar
OP Junior Member
Flag arizona
Thanks Meter: 11
 
27 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Haven't tried this. Found it on Internet. Read from website for instructions. .. http://rom-manager.blogspot.com/2014...xy-s4.html?m=1

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to pacoz For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th March 2014, 07:23 PM |#2  
leaderbuilder's Avatar
Senior Member
Somewhere in the dark and wet Northwest.
Thanks Meter: 1,260
 
2,294 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by pacoz

Haven't tried this. Found it on Internet. Read from website for instructions. .. http://rom-manager.blogspot.com/2014...xy-s4.html?m=1

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app

Try it and let us know if you get it to work.
29th March 2014, 09:54 PM |#3  
endwhysee.bk's Avatar
Senior Member
Flag Dania beach
Thanks Meter: 25
 
185 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Downloading now will let you know.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 05:08 AM |#4  
endwhysee.bk's Avatar
Senior Member
Flag Dania beach
Thanks Meter: 25
 
185 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Yep tried it . Pretty good must say but I had no mobile data . Maybe cause my phone is a sprint phone. Lol.. Nah but it was fun playing with it . But I believe that version is for the international s4.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 05:46 AM |#5  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,808
 
8,628 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by endwhysee.bk

Yep tried it . Pretty good must say but I had no mobile data . Maybe cause my phone is a sprint phone. Lol.. Nah but it was fun playing with it . But I believe that version is for the international s4.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app

Nice to know it boots up. You could have backed up and restored APNs to get data to work.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ View ]
31st March 2014, 07:07 AM |#6  
endwhysee.bk's Avatar
Senior Member
Flag Dania beach
Thanks Meter: 25
 
185 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

Nice to know it boots up. You could have backed up and restored APNs to get data to work.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Will try that tomorrow and give feedback.

Sent from my SPH-L720 using XDA Premium 4 mobile app
2nd April 2014, 01:00 PM |#7  
Member
Flag Overland Park
Thanks Meter: 21
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
I tried this with a Sammy Deluxe ROM and had little luck because the dev didn't implement an APN menu...

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
2nd April 2014, 01:44 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by TheDylantula

I tried this with a Sammy Deluxe ROM and had little luck because the dev didn't implement an APN menu...

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app

Yea that's what I'm facing... I've even flashed back to 4.3 and used APN backup and restore but APN doesn't work with 4.4...
3rd April 2014, 06:01 AM |#9  
Member
Flag Overland Park
Thanks Meter: 21
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
I just nandroid restored, but I only get 3g, no 4g. Not sure how my APNs are still screwed up despite a restore...

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
3rd April 2014, 10:00 PM |#10  
Member
Flag Overland Park
Thanks Meter: 21
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Are there any ideas on how to get back stock data settings? Really missing my 4g...

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes