Post Reply

Lte on non-lte phone

29th March 2014, 10:17 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Newcastle
Thanks Meter: 76
 
362 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hi, I've just brought back to life my wife's old note 2. Now that it's going again, it's time to start flashing, but it has been so long and now my n7105 is also available with lte, which seems to be most roms.

What would happen if I flash a rom that is for the n7105 but is lte? Could I just flash the radio afterwards?

Thanks in advance

Sent from my GT-N7105T using Tapatalk 2
29th March 2014, 10:35 PM   |  #2  
sawdoctor's Avatar
Senior Member
Flag warrington
Thanks Meter: 2,571
 
3,080 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
The n7105 has a built in lte chip. As long as you have the correct modem for your device and a lte enabled simple card from your operator you should just get lte

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to sawdoctor For This Useful Post: [ View ]
29th March 2014, 10:52 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Newcastle
Thanks Meter: 76
 
362 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Thanks

Sent from my XT1033 using Tapatalk
31st March 2014, 05:21 AM   |  #4  
antique_sonic's Avatar
Recognized Contributor
Flag Corner of the earth
Thanks Meter: 1,095
 
2,100 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by meminiau

Hi, I've just brought back to life my wife's old note 2. Now that it's going again, it's time to start flashing, but it has been so long and now my n7105 is also available with lte, which seems to be most roms.

What would happen if I flash a rom that is for the n7105 but is lte? Could I just flash the radio afterwards?

Thanks in advance

Sent from my GT-N7105T using Tapatalk 2

yep. N7105 indeed is LTE device. sawdoctor is correct.

Just an additional info, as long as you flash ROM for N7105 device, you should be fine. So far I flashed on my N7105, any roms, I do not need to care about the radio. So far so good, LTE network always work.
If you feel bored, you can try AT&T rom, but you have to flash modem for N7105.
BUT, don't ever flash N7100 rom into your N7105.

cheers.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note II Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank