Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,736,344 Members 46,524 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Baseband different from Build Number

Tip us?
 
StormChaser83
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Jan 2014
Location: Fort Smith

 
DONATE TO ME
Default Baseband different from Build Number

ok so, my baseband version is different from the build number

Baseband is MJ5 and my build number is NB4


How can i get the build number back to MJ5 to match the baseband? I do believe that is what's causing my kitkat update problem.
 
rajeev2liz
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 19
Join Date: Feb 2014
Location: Fort Riley
Default same problem

Quote:
Originally Posted by StormChaser83 View Post
ok so, my baseband version is different from the build number

Baseband is MJ5 and my build number is NB4


How can i get the build number back to MJ5 to match the baseband? I do believe that is what's causing my kitkat update problem.
same problem here am trying to update to 4.4 but it fails at 27%. don't want to mess with it to much incase i brick it.
 
graydiggy
Old
#3  
graydiggy's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2134
Posts: 4,227
Join Date: Sep 2011
Location: Houma, LA

 
DONATE TO ME
There is a tutorial somewhere to recover from bricks.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app


Lost in a paper bag again...
 
StormChaser83
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Jan 2014
Location: Fort Smith

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by rajeev2liz View Post
same problem here am trying to update to 4.4 but it fails at 27%. don't want to mess with it to much incase i brick it.


try this: http://forum.xda-developers.com/show...82&postcount=3
 
Rukbat
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 215
Join Date: Feb 2012
Location: Fayetteville NC
It's not exactly a brick. If NB4 fails at the wrong point, it will have updated everything but the radio. You can try to restore to MJ5 and let NB4 have another go at it, or you can go to the Samsdung kiosk at BB, tell them that the KK update is failing, and you "just noticed, while looking around to see if you could find out why" that you only got part of NB4 when it updated. They'll be able to flash a full NB4 ROM, including an NB4 baseband. (I wish I could get my hands on that tool of theirs.)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes