Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,201 Members 51,908 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

wifi not working!

Tip us?
 
dkeepitabuck
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 65
Join Date: Mar 2014
Default wifi not working!

I have the SGS4A 4.3 ML2, I had an issue after freezing apps with titanium backup so I flashed ML2 over. My wifi isn't connecting. It says saved, secured and then connecting repeatedly. Someone help me out here.
 
dkeepitabuck
Old
#2  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 65
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by dkeepitabuck View Post
I have the SGS4A 4.3 ML2, I had an issue after freezing apps with titanium backup so I flashed ML2 over. My wifi isn't connecting. It says saved, secured and then connecting repeatedly. Someone help me out here.
nvm issue resolved
 
Devo7v
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 309
Posts: 895
Join Date: Oct 2010
Location: Washington, D.C.
Quote:
Originally Posted by dkeepitabuck View Post
nvm issue resolved
You should post how you solved your problem so others will know in case they run into the same issue and stumble upon your post.
 
dkeepitabuck
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 65
Join Date: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by Devo7v View Post
You should post how you solved your problem so others will know in case they run into the same issue and stumble upon your post.
I said nvm because I found out there was an issue with my router not my phone.
The Following User Says Thank You to dkeepitabuck For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes