Post Reply

This is for the att lg g pro ?

5th March 2014, 03:47 AM   |  #1  
optimusv45's Avatar
OP Senior Member
Huntington, WV
Thanks Meter: 122
 
859 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Hi, I'm thinking about switching to the g pro. Wondering if this forum is for the att lg g pro ?
The Following User Says Thank You to optimusv45 For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:02 AM   |  #2  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,987 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by optimusv45

Hi, I'm thinking about switching to the g pro. Wondering if this forum is for the att lg g pro ?

Really...lol that's what the thread says doesn't it ...

*2SHAYNEZ*KCCO*AOKP*
5th March 2014, 04:08 AM   |  #3  
optimusv45's Avatar
OP Senior Member
Huntington, WV
Thanks Meter: 122
 
859 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Really...lol that's what the thread says doesn't it ...

*2SHAYNEZ*KCCO*AOKP*

I know what it says. I didn't know what carrier this is for. I have an Att Optinus G, there is e970, e975, e973, and all separate forums
5th March 2014, 04:28 AM   |  #4  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,987 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Whenever you open anythread it should let you know which versions the thread pertains to.

*2SHAYNEZ*KCCO*AOKP*
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:30 AM   |  #5  
optimusv45's Avatar
OP Senior Member
Huntington, WV
Thanks Meter: 122
 
859 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by shayneflashindaily

Whenever you open anythread it should let you know which versions the thread pertains to.

*2SHAYNEZ*KCCO*AOKP*

Ic, this is like an all-in-one kinda thing
The Following User Says Thank You to optimusv45 For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:34 AM   |  #6  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 483
 
1,072 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
Ya a lot of the roms in here can be flashed on multiple G Pro models. And some are E980 only.

_________________
Beavers & Ducks!
30th March 2014, 03:17 PM   |  #7  
shayneflashindaily's Avatar
Senior Member
Hendersonville NC
Thanks Meter: 1,100
 
3,987 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Sorry just saw I was a jerk...my b

Sent from my LG-E980 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to shayneflashindaily For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 03:27 PM   |  #8  
optimusv45's Avatar
OP Senior Member
Huntington, WV
Thanks Meter: 122
 
859 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Lol, its cool. Don't worry about it

The Following User Says Thank You to optimusv45 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G Pro Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank