Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,436 Members 45,080 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Problem with installing MultiROM for TF300T

Tip us?
 
terrydyne
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Mar 2014
Default [Q] Problem with installing MultiROM for TF300T

I have a problem with installing MultiROM for TF300t. There is another user, AgentTabasco, that has the same following problem

"I have been trying to follow the directions on this and get the multi-rom installed but I keep getting a fail. This is what it says when I try to install from the multi-rom TWRP:

Failed to create fake boot image filePrimary/boot.blob (No such file or directory)!
Restoring mounts...
Updating partition details...
Error flashing zip 'external_sdcard/multirom-v22-20140316-UNOFFICIAL-tf300t.zip
updating partition details...

and from here it shows Failed."

I also have the same problem. I just unlocked the bootloader, installed TWRP using terminal emulator, and tried to install MultiROM using TWRP on stock rom but get a failure.
 
Drahric
Old
(Last edited by Drahric; 23rd April 2014 at 01:55 PM.)
#2  
Drahric's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 180
Join Date: Sep 2012
Twrp version? Use 2.5.5.0 for backup and flashing purposes (if twrp is not working in general)
If your getting a "failed to create fake boot image" error then
a: you are on a modified trwp that is not from team win (maker of TWRP)
b: you are already using multiboot and for some reason can't get to the boot sector (device not unlocked?)
c: the multiboot zip file is corrupted/changed in some way
regardless seek help in the multiboot thread
Edit: try flashing twrp via fastboot instead of terminal emulator

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
Alcatel OneTouch Evolve w/ Stock 4.1
TF300 with PAC 4.4.4
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes