Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can't use Android Reverse Tethering!

OP Peter9104

31st March 2014, 07:28 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Sorry i am a new member so i can't reply on the original post.

Here is my debug log:
Quote:

03-31 13:26:52:171 W/I Tool version : 3.19
03-31 13:26:52:171 W/I adb.exe
03-31 13:26:52:171 W/I aapt.exe
03-31 13:26:52:281 W/I Android Debug Bridge version 1.0.31

03-31 13:26:52:406 W/I Your IE proxy is "http=127.0.0.1" on port 80. Enabled : false
03-31 13:26:54:359 W/I Wait java service
03-31 13:26:54:468 W/I waiting android server connection ... 1
03-31 13:26:54:703 W/I Waiting for connection
03-31 13:26:55:703 W/I Sending busybox21
03-31 13:26:56:359 L/D HOST : lion
03-31 13:26:56:359 L/D RELEASE : 3.0.1
03-31 13:26:56:359 L/D SDK : 11
03-31 13:26:56:359 L/D FINGERPRINT : acer/picasso3g_generic1/picasso:3.0.1/HRI66/1311166794:user/release-keys
03-31 13:26:56:359 L/D VM name : Dalvik
03-31 13:26:56:359 L/D OS Arch : armv7l
03-31 13:26:56:359 L/D Reverse tethering package version : 3.19
03-31 13:26:56:390 L/D Xposed installer : not installed, app_process : not found, XposedBridge.jar : not found
03-31 13:26:56:390 L/E Hack Connectivity Service not installed, mode : -1, trace : -1
03-31 13:26:57:593 W/I interfaces before script startlo(UP) 127.0.0.1, dummy0(DOWN), usb0(DOWN), usb1(DOWN), sit0(DOWN), ip6tnl0(DOWN), wlan0(UP)
03-31 13:26:57:703 W/I no route
03-31 13:26:57:734 L/D OnStart script 3.19
03-31 13:26:57:734 L/D Interface to use : "sit0"
03-31 13:26:58:406 L/E Error running command :
03-31 13:26:58:406 L/E /data/data/service.tracetool/app_bin/busybox21 ifconfig sit0 up
03-31 13:26:58:406 L/E reloc_library[1315]: 4014 cannot locate 'android_reboot'...
03-31 13:26:58:406 L/E CANNOT LINK EXECUTABLE
03-31 13:26:58:406 L/D ifconfig sit0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0
03-31 13:26:58:781 L/E Error running command :
03-31 13:26:58:781 L/E /data/data/service.tracetool/app_bin/busybox21 ifconfig sit0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0
03-31 13:26:58:781 L/E reloc_library[1315]: 4039 cannot locate 'android_reboot'...
03-31 13:26:58:781 L/E CANNOT LINK EXECUTABLE
03-31 13:26:58:781 L/D route add default gateway 192.168.1.2 sit0
03-31 13:26:59:156 L/E Error running command :
03-31 13:26:59:156 L/E /data/data/service.tracetool/app_bin/busybox21 route add default gateway 192.168.1.2 sit0
03-31 13:26:59:156 L/E reloc_library[1315]: 4053 cannot locate 'android_reboot'...
03-31 13:26:59:156 L/E CANNOT LINK EXECUTABLE
03-31 13:26:59:265 L/D redirect all communications to TETHER chain
03-31 13:26:59:328 L/D forward tcp to native handler
03-31 13:26:59:843 L/D OnStart script done
03-31 13:27:00:125 L/E Error running command :
03-31 13:27:00:125 L/E /data/data/service.tracetool/app_bin/proxy_socks.sh start
03-31 13:27:00:125 L/E 1396243563.337418 redsocks.c:698 redsocks_init_instance(...) bind: Address already in use
03-31 13:27:00:125 L/D => setHackMode to 'Wifi' result : -1
03-31 13:27:00:640 W/I interfaces after script startlo(UP) 127.0.0.1, dummy0(DOWN), usb0(DOWN), usb1(DOWN), sit0(DOWN), ip6tnl0(DOWN), wlan0(UP)
03-31 13:27:00:812 W/I no route
03-31 13:27:00:812 W/I
03-31 13:27:00:812 W/I Connection done

Server List at 03-31 13:27:08:390

DNS List
203.185.0.35 (ok)
203.185.0.36 (ok)[default]
203.185.0.37 (ok)
210.87.253.13 (ok)

Can someone help me fix it?
1st July 2014, 10:57 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
same problem
Quote:

07-01 12:17:54:487 W/I Tool version : 3.19
07-01 12:17:54:487 W/I adb.exe
07-01 12:17:54:487 W/I aapt.exe
07-01 12:17:54:606 W/I Android Debug Bridge version 1.0.31

07-01 12:18:16:066 W/E RunProcessCommand Timeout for : adb.exe -s 304D192BD646EA5E shell rm /data/data/service.tracetool/app_bin/rt.txt
07-01 12:18:17:068 W/E Unable to delete file
07-01 12:18:17:068 W/E Unplug and replug USB cable and try again.
07-01 12:18:17:612 W/I Wait java service
07-01 12:18:17:719 W/I waiting android server connection ... 1
07-01 12:18:18:004 W/I Waiting for connection
07-01 12:18:19:461 L/D HOST : DELL101
07-01 12:18:19:462 L/D RELEASE : 2.3.3
07-01 12:18:19:462 L/D SDK : 10
07-01 12:18:19:462 L/D FINGERPRINT : samsung/GT-I9100/GT-I9100:2.3.3/GINGERBREAD/BVKE2:user/release-keys
07-01 12:18:19:462 L/D VM name : Dalvik
07-01 12:18:19:462 L/D OS Arch : armv7l
07-01 12:18:19:463 L/D Reverse tethering package version : 3.19
07-01 12:18:19:465 L/D Xposed installer : not installed, app_process : not found, XposedBridge.jar : not found
07-01 12:18:19:467 L/E Hack Connectivity Service not installed, mode : -1, trace : -1
07-01 12:18:19:876 W/I interfaces before script startlo(UP) 127.0.0.1, pdp0(UP) 10.40.149.61, svnet0(UP), usb0(DOWN), sit0(DOWN) 192.168.1.2
07-01 12:18:20:016 W/I route : destination : 10.40.149.0, gateway : 0.0.0.0, output : pdp0
07-01 12:18:20:016 W/I route : destination : 0.0.0.0, gateway : 10.40.149.1, output : pdp0
07-01 12:18:20:046 L/D OnStart script 3.19
07-01 12:18:20:085 L/D Interface to use : "sit0"
07-01 12:18:20:549 L/D ifconfig sit0 192.168.1.2 netmask 255.255.255.0
07-01 12:18:20:788 L/I route del default gateway 10.40.149.1
07-01 12:18:20:788 L/D route add default gateway 192.168.1.2 sit0
07-01 12:18:21:234 L/D redirect all communications to TETHER chain
07-01 12:18:21:371 L/D forward tcp to native handler
07-01 12:18:22:019 L/D OnStart script done
07-01 12:18:22:239 L/E Error running command :
07-01 12:18:22:239 L/E /data/data/service.tracetool/app_bin/proxy_socks.sh start
07-01 12:18:22:239 L/E Permission denied
07-01 12:18:22:239 L/D => setHackMode to 'Wifi' result : -1
07-01 12:18:22:955 W/I interfaces after script startlo(UP) 127.0.0.1, pdp0(UP) 10.40.149.61, svnet0(UP), usb0(DOWN), sit0(UP) 192.168.1.2
07-01 12:18:23:098 W/I route : destination : 192.168.1.0, gateway : 0.0.0.0, output : sit0
07-01 12:18:23:098 W/I route : destination : 10.40.149.0, gateway : 0.0.0.0, output : pdp0
07-01 12:18:23:098 W/I route : destination : 0.0.0.0, gateway : 192.168.1.2, output : sit0
07-01 12:18:23:098 W/I
07-01 12:18:23:098 W/I Connection done

Server List at 07-01 12:18:39:683

DNS List
193.231.252.1 (ok)[default]


same problem..ty for help

PS: company network, device is recognized,everything seems to be k..but i get no port in the speed tab and no internet connection on the phone..
Last edited by WildestTm; 1st July 2014 at 11:20 AM. Reason: more info
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes