How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] portable wi-fi hotspot error

OP sayedjalal

29th March 2014, 06:47 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
After updating to 4.4 its not longer possible to enable portable Wi-Fi hotspot.
It shows Error next to the check box and WiFi stops working, a reboot is needed
to get the WiFi working again

I have tried to clear the cache and deleted the /data/misc/wifi directory
but the problem persists.

i used rom from @[NUT] http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687443

same problem http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=440 but no one replay

sorry for bad eng
Last edited by sayedjalal; 29th March 2014 at 06:53 PM.
29th March 2014, 11:59 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Up

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
30th March 2014, 01:22 AM   |  #3  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Factory Reset?
30th March 2014, 01:24 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Factory Reset?

I try but same problem
30th March 2014, 03:52 AM   |  #5  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by sayedjalal

I try but same problem

Probably if you Repair via PC Companion you will lose Root so I think there is a problem with the Rom. Try instal it again and wipe everything.
30th March 2014, 01:44 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by eclyptos

Probably if you Repair via PC Companion you will lose Root so I think there is a problem with the Rom. Try instal it again and wipe everything.

I want fix problem without wipe
30th March 2014, 01:50 PM   |  #7  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Planet Earth
Thanks Meter: 616
 
2,984 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by sayedjalal

I want fix problem without wipe

It will be close to impossible as the issue can be an App that causes the problem or can be the System corrupted. Also you are using a Pre-Rooted Rom so repair with PCC can complicate the situation. I don't see at the moment any other solution. Maybe someone who had this problem know how to fix it, if so.
30th March 2014, 08:00 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by eclyptos

It will be close to impossible as the issue can be an App that causes the problem or can be the System corrupted. Also you are using a Pre-Rooted Rom so repair with PCC can complicate the situation. I don't see at the moment any other solution. Maybe someone who had this problem know how to fix it, if so.

sorry for that but tired everyday format my phone and setting him restore program redownload games data make folders
any app can do that ?
titanium restore old system app not only setting and not backup full games data
31st March 2014, 03:50 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
up
31st March 2014, 06:26 PM   |  #10  
mrled's Avatar
Senior Member
Flag Santo Domingo
Thanks Meter: 183
 
105 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
I had the sam problem

I clear all App data related to WIFI Hotspot - DONT WORK
Factory Reset - DONT WORK
Restore OLD 4.3 Backup - ALL WAS FINE

** this work for me

Download Again ROM ZIP and striped.ftf
Factory Reset
Flash ROM and ftf
Boot and test - WIFI TETHER WORKS
Restore Only Data Backup
ALL IS FINE NOW

maybe was corruption of the zip or ftf

sorry for my English!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes