Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

4g lte situation on s4 unlocked canadian model with ATT provider

OP cjoel37

Prev Previous Post   Next Post Next
31st March 2014, 09:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi guys I am requesting a little bit of help. Ihad a s4 canadian variant ,tried many custom roms but still having trouble with 4g lte. I had the correct apn's but in "about device" i reached only HSPA or HSPA+ .mY device is unlocked and I"m using ATT service.Also I tried to flash another modem but It didn't change and I don't know why. I'm running on mk6 stock one.My rom right know is a based canadian one maple leaf I had installed xposed , wanam and many other addsand I had Philz recovery instelled. Am I missing something else? WHat I did wrong or what's steps I had to do to finish my Job..?>


thank's alot for your help!!!
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes