MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

Lockscreen problem after 4.3 in xperia T

22nd February 2014, 12:33 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi, I have a problem with my xperia T, after upgrading to 4.3 the screen is not unlocked properly, and costs a lot unlock. please help
22nd February 2014, 01:07 PM   |  #2  
Member
Flag St Johns
Thanks Meter: 11
 
76 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by HAKO-1

Hi, I have a problem with my xperia T, after upgrading to 4.3 the screen is not unlocked properly, and costs a lot unlock. please help

please repeat what u just wrote.. it cost a lot ? or its difficult to unlock?
22nd February 2014, 04:16 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
sorry
Hello. I successfully upgraded my Xperia T to Jelly Bean 4.3 and the phone works perfectly until I lock it. After it has been locked I can't unlock it or do anything with the touchscreen. I have to reboot the phone pressing the two buttons on the side. Please help me.
22nd February 2014, 04:34 PM   |  #4  
Member
Flag St Johns
Thanks Meter: 11
 
76 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by HAKO-1

Hello. I successfully upgraded my Xperia T to Jelly Bean 4.3 and the phone works perfectly until I lock it. After it has been locked I can't unlock it or do anything with the touchscreen. I have to reboot the phone pressing the two buttons on the side. Please help me.

i have the same problem with my TL and ive searched all over for a solution and i got nothing im back to 4.1 bcause of that, but try disabling the swipe screen lock and try finding another solution as a 3rd party locked screen
24th February 2014, 06:07 PM   |  #5  
Junior Member
Flag DF
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
i have the same problem. after de lock sceen the touch do not work

Alex5699 to downgrade just use you the flashtool? o something more?

thank
24th February 2014, 06:45 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
jess3d
I also did jess, just use flashtool
Last edited by HAKO-1; 24th February 2014 at 06:55 PM. Reason: wrong name
The Following User Says Thank You to HAKO-1 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2014, 01:46 AM   |  #7  
Member
Flag St Johns
Thanks Meter: 11
 
76 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by jess3d

i have the same problem. after de lock sceen the touch do not work

Alex5699 to downgrade just use you the flashtool? o something more?

thank

yeah i had made a ftf file from the official 4.1.2 update that found in the sony update service and when ever i have a problem i jus flash it back with flashtools or u could have made a cwm back up and then restore but u will have to flash the kernel for the wifi to work
The Following User Says Thank You to Alex5699 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2014, 07:26 PM   |  #8  
Junior Member
Flag DF
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
thanks i install the 4.1 and works fine thanks a lot!
1st April 2014, 08:07 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Has anyone found solution to this problem yet?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia T, TL, TX, V Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank