Post Reply

VZW S3 Liquid Smooth 10.1 updated issue

OP TommyRox

1st April 2014, 08:19 PM   |  #1  
TommyRox's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 3
 
38 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
** I typo'ed the thread name **

Running Android 4.2 and updated Liquid Smooth to 2.10. It is now showing Android 4.3 - is this normal?

Everything is working except Google apps. I flashed Gapps for 4.3 and still getting "YouTube has stopped" along with Google Play and others...

Thanks in advance for any suggestions...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Last edited by TommyRox; 1st April 2014 at 10:27 PM.
The Following User Says Thank You to TommyRox For This Useful Post: [ View ]
1st April 2014, 10:34 PM   |  #2  
twistedillutions's Avatar
Senior Member
Flag 209
Thanks Meter: 244
 
2,116 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by TommyRox

** I typo'ed the thread name **

Running Android 4.2 and updated Liquid Smooth to 2.10. It is now showing Android 4.3 - is this normal?

Everything is working except Google apps. I flashed Gapps for 4.3 and still getting "YouTube has stopped" along with Google Play and others...

Thanks in advance for any suggestions...

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Yes. If i remember correctly 2.10 and 2.9 are 4.3 base roms. Try clean install. Maybe gapps didn't install right. Also make sure u get the 4.3 gapps not the 4.4KK

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
2nd April 2014, 02:54 AM   |  #3  
TommyRox's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 3
 
38 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Thanks for the reply...that's what it was.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank