Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

[Q] Verizon Droid 3 GSM Data

OP sweh

9th March 2014, 12:48 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by Lycanist

lemme know it it works. forgot to mention....there is patch to get 3g data working (google) it.

No this doesn't work because the MNC and MCC aren't visible and so the phone won't select the APN.
10th March 2014, 10:39 AM   |  #12  
Sad it dosent work. Why dont you upgrade phone to Droid 3 stock (download unbrick Droid .bat from Droid 3 developement unbrick/root 1st post and then start from scratch like rooting , safestrap stc ) in case if u flash n if there is no signal then activate roaming. I have done d same.

Sent from my XT860 using xda app-developers app

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

Hi again, try this n lemme know if it worked

Go to d link n read apn modify via *#*#

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1633163

Sent from my XT860 using xda app-developers app
11th March 2014, 12:38 AM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by Lycanist

Sad it dosent work. Why dont you upgrade phone to Droid 3 stock (download unbrick Droid .bat from Droid 3 developement unbrick/root 1st post and then start from scratch like rooting , safestrap stc ) in case if u flash n if there is no signal then activate roaming. I have done d same.

That's exactly what I did; I reflashed to 5.7.906 using moto-fastboot. With the VZW radio ROM I can see the SIM MNC MCC but (of course) it won't talk GSM in the US. With the Chinese radio ROM it'll talk to the network but without data 'cos it doesn't see the MNC MCC.

The whole question is moot now 'cos I've now got an S4 and cut the SIM to size; that works just fine
30th March 2014, 11:39 PM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by sweh

That's exactly what I did; I reflashed to 5.7.906 using moto-fastboot. With the VZW radio ROM I can see the SIM MNC MCC but (of course) it won't talk GSM in the US. With the Chinese radio ROM it'll talk to the network but without data 'cos it doesn't see the MNC MCC.

The whole question is moot now 'cos I've now got an S4 and cut the SIM to size; that works just fine

I've ported xt861 (2.3.6) rom to xt862 (called it cROM) to use it in Europe/Poland, but have same problem with data transfer. The solution was:

1. download full apns-conf.xml file with most of world networks apns (about 160kb)
2. copy the file to /system/etc/apns-conf_0.xml
3. create two links

ln -s /system/etc/apns-conf_0.xml /system/etc/apns-conf_.xml
ln -s /system/etc/apns-conf_0.xml /system/etc/apns-conf.xml

4. reboot
1st April 2014, 08:23 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Try this (from terminal):

su
rm -R /data/data/com.android.providers.telephony/databases
reboot
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes