FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Background Audio/ Music Problem with Sensonic RC1

21st February 2014, 02:14 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Hi,

Having a weird issue with my Galaxy Tab 2 7". Installed Sensonic RC-1 ROM and now with every ROM I have tried the music does not play unless I am on the Google Now Launcher home screen. I have reinstalled, wiped data, cleared caches etc. several times so I know it is not any of those issues.

The only potential thing I can see is whether the Paranoid Android Stock Gapps (dated 20140217) may be the problem.

Has anyone else had this issue or a similar one?

Thanks in advance
Dan
 
 
2nd March 2014, 08:51 PM |#2  
Shivam Kumar Jha's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 633
 
Donate to Me
More
That's a weird problem.
I dont have this problem.
Try wiping cache, data and system.
Then reinstall Sensonic HD.
23rd March 2014, 09:14 AM |#3  
DrakoSSfox's Avatar
Member
Thanks Meter: 22
 
More
I'm also having the same problem with slimkat build 3.8 weekly, everytime I go into home screen which is google now launcher, music suddenly stops, tried with various music players, but sound suddenly disappears, but when I use nova launcher the problem and go to the homescreen the music still plays just fine, I think this problem is related to the google now launcher which always has an active voice detector if you say okay google, it conflicts with the music player I think...
just try switching launchers, it solved my problem after switching to nova but if it persists I don't know what to do

Sent from my GT-P3110 using xda app-developers app that crashes for no good reason
1st April 2014, 11:20 PM |#4  
Junior Member
Flag chennai
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by NJ72

Hi,

Having a weird issue with my Galaxy Tab 2 7". Installed Sensonic RC-1 ROM and now with every ROM I have tried the music does not play unless I am on the Google Now Launcher home screen. I have reinstalled, wiped data, cleared caches etc. several times so I know it is not any of those issues.

The only potential thing I can see is whether the Paranoid Android Stock Gapps (dated 20140217) may be the problem.

Has anyone else had this issue or a similar one?

Thanks in advance
Dan

have you done clean install as explained by Audiogod adi...did u try to install any other sound mods... i have been using his roms for past a year... nothing like this happened ever... if still problem persists do clean flash...
Last edited by vasanth46; 1st April 2014 at 11:43 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes