Sony Encouraging SmartWatch 2 Development

Mobile device companies like selling devices–it’s how they make their money and … more

Easily Toggles Your Lollipop Mobile Data Network Type

Android Lollipop is by good margin the most advanced and refinedversion of … more

Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[Q][Why?]CM11 kitkat THREAD CLOSED

OP Abhaysinh

2nd April 2014, 04:37 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
131 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
what problem bro,why close this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2535682

which reason for this?

Can someone explain this to me?

Thanks
Last edited by Abhaysinh; 2nd April 2014 at 04:40 AM.
2nd April 2014, 05:00 AM   |  #2  
pico hackr's Avatar
Senior Member
CiTy oF HeAvEn
Thanks Meter: 1,622
 
874 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by Abhaysinh

what problem bro,why close this thread:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2535682

which reason for this?

Can someone explain this to me?

Thanks

thread is not closed yet bro check it again . galaxyfreak released a new build yesterday
2nd April 2014, 07:42 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 28
 
131 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Info 2 Sorry!
Quote:
Originally Posted by pico hackr

thread is not closed yet bro check it again . galaxyfreak released a new build yesterday

Thread Closed Today,Rechecked.
Link: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=51563127
2nd April 2014, 09:28 AM   |  #4  
pico hackr's Avatar
Senior Member
CiTy oF HeAvEn
Thanks Meter: 1,622
 
874 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
ya i checked it dude opened
Last edited by pico hackr; 2nd April 2014 at 12:41 PM.
The Following User Says Thank You to pico hackr For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2014, 09:33 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 12
 
102 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
but there is a lot of lag in the RC1 build. is that removed from the RC2 build?? i used RC1 for 1 week and it showed very high RAM usage. i got nly 100mb free ram even when i just had whatsapp running. i went back to beta 4 and it shows atleast 180 mb free ram with just whatsapp running in background. has any1 used RC2 and checked regarding this?
2nd April 2014, 09:39 AM   |  #6  
pico hackr's Avatar
Senior Member
CiTy oF HeAvEn
Thanks Meter: 1,622
 
874 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by kunaltyagii

but there is a lot of lag in the RC1 build. is that removed from the RC2 build?? i used RC1 for 1 week and it showed very high RAM usage. i got nly 100mb free ram even when i just had whatsapp running. i went back to beta 4 and it shows atleast 180 mb free ram with just whatsapp running in background. has any1 used RC2 and checked regarding this?

try using performance scripts , 150 mb free ram after using whatsapp 30 mb missing (without any tweaks)
Last edited by pico hackr; 2nd April 2014 at 09:43 AM.
2nd April 2014, 09:42 AM   |  #7  
pggdt's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
I tried the new release but my GPS is still not working. I don't care about the RAM usage. Anybody got GPS bug too?
2nd April 2014, 09:47 AM   |  #8  
pico hackr's Avatar
Senior Member
CiTy oF HeAvEn
Thanks Meter: 1,622
 
874 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
deleted
Last edited by pico hackr; 2nd April 2014 at 10:13 AM.
2nd April 2014, 10:38 AM   |  #9  
pggdt's Avatar
Member
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
Quote:
Originally Posted by pico hackr

deleted

to fix gps flash this zip file using recovery

download link:http://d-h.st/076


why you dileted this??? Doesn't that work too?
Last edited by pggdt; 2nd April 2014 at 10:48 AM.
2nd April 2014, 10:40 AM   |  #10  
pico hackr's Avatar
Senior Member
CiTy oF HeAvEn
Thanks Meter: 1,622
 
874 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by pggdt

to fix gps flash this zip file using recovery

download link:http://d-h.st/076

why you dileted this??? Doesn't that work too?

ha ha ha
Last edited by pico hackr; 2nd April 2014 at 12:59 PM.

The Following User Says Thank You to pico hackr For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
thread closed cm11 kitkat htc pico
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes