Post Reply

[Q] Enable Development Options

OP pettigrew95

2nd April 2014, 05:21 AM   |  #1  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,090 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Anyone know how to enable developer options? Searched the thread but couldn't find anything, thanks!
2nd April 2014, 05:28 AM   |  #2  
thewagdy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
193 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Go to settings, about, software information, more, then click build number at least 10 times. Until it says at the bottom you are a developer.

Sent from my HTC6525LVW using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to thewagdy For This Useful Post: [ View ]
2nd April 2014, 05:29 AM   |  #3  
pettigrew95's Avatar
OP Senior Member
Flag New Jersey
Thanks Meter: 68
 
1,090 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Quote:
Originally Posted by thewagdy

Go to settings, about, software information, more, then click build number at least 10 times. Until it says at the bottom you are a developer.

Sent from my HTC6525LVW using xda app-developers app

I did find it with Google. Thanks for the quick reply! Sucks Verizon M8 doesn't have high performance mode as listed here: http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/go...formance-mode/
2nd April 2014, 05:40 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 367
 
2,907 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by pettigrew95

Anyone know how to enable developer options? Searched the thread but couldn't find anything, thanks!

I asked this on AC:

http://forums.androidcentral.com/htc...-charging.html
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes