Post Reply

Every ROM I Flash Gets Bootlooped Why?

19th January 2014, 05:50 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Every time I flash a ROM to my galaxy note 2 Sgh-t889 . For example cm11 and omni ROM it keeps staying in bootloop so I tried other Roms and its the same problem. I have the new cwm and I wipe/cache/data and it still stays on bootloop so I'm wondering why can't no Roms work on my galaxy note 2? HELP PLEASE

Build number is- cm_toltetmo-userdebug 4.2.2 jdq39e eng-jenkins.20130923.201142 test-keys

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium mobile app
Last edited by JustCreateYou; 19th January 2014 at 06:08 PM.
19th January 2014, 08:29 AM   |  #2  
Darkshado's Avatar
Senior Member
Montréal
Thanks Meter: 461
 
990 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Consider giving out some more detail: exact version and build numbers would be a good start.

Does your phone work on stock?

Have you tried using logcat/monitor.bat to get additional information?
The Following User Says Thank You to Darkshado For This Useful Post: [ View ]
19th January 2014, 06:01 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Yes it works on stock and works on cyanogenmod 10.1.3, but eveytime I try a new ROM like any ROM it stays stuck on boot loop and I don't know where to check logcat/monitor.bat @Darkshado

Sent from my SGH-T889 using XDA Premium 4 mobile app
20th January 2014, 06:35 AM   |  #4  
Darkshado's Avatar
Senior Member
Montréal
Thanks Meter: 461
 
990 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Stock, which one? (Exact build) same for CM10, nightly? RC? stable?

What recovery are you using to flash? I've had baseband unknown issues with the 2.6.3.7 t0lte TWRP while flashing OmniROM nightlies (yet CM and PACman 4.2 ROMs were OK) whereas it worked just fine with non-touch CWM 6.0.4.1.

What baseband are you using? It may be a matter of updating that. (I have an "unusual" T889V, so I can't give you much specifics on this topic.)

Logcat and monitor.bat are part of the Android SDK, as is ADB.
20th January 2014, 03:32 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Geneva - Switzerland
Thanks Meter: 16
 
249 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I had that once,
I solved by going to recovery mode and doing a "factory data reset".
After that, the rom stopped bootloop.
25th January 2014, 03:15 PM   |  #6  
bjcolema's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
606 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Did you try to install a different recovery?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using Tapatalk
27th January 2014, 08:54 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thank you everyone I found the problem ,

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
27th January 2014, 09:38 PM   |  #8  
kintwofan's Avatar
Senior Member
Flag Irmo, SC
Thanks Meter: 2,865
 
5,030 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JustCreateYou

Thank you everyone I found the problem ,

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app

Care to share so maybe the next person won't have to suffer too

Sent from my SGH-T889 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to kintwofan For This Useful Post: [ View ]
27th January 2014, 09:46 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
All I did was use Odin again to factory set it again and get the stock ROM and then I rooted it but this time I added ext4 then it worked perfect

Sent from my GT-N7105 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to JustCreateYou For This Useful Post: [ View ]
3rd April 2014, 07:26 AM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I am willing to try this, can you please explain in detail about this ext4?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes