Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,868 Members 42,535 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

APN settings not working

Tip us?
 
gmgbfisher
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2012
Default APN settings not working

I've got a Samsung S2 (I777) on AT&T and I cannot receive MMS messages. I've tried many different APN settings including the defaults on OmniRom but have not found one that works. I'm wondering if anyone thought I should do a reset of the phone to fix the issue.
 
jeffsf
Old
#2  
jeffsf's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 975
Posts: 1,081
Join Date: Mar 2011
Location: San Francisco

 
DONATE TO ME
Do you get MMS messages with a stock ROM?

Have you confirmed that your APN settings are the same with OmniROM as with that "known good" ROM?

Do you have WiFI enabled?
Nexus 5, custom OmniROM builds (don't panic, it means I can brick my SGS4G without fear)
Samsung Galaxy S 4G -- Development version of OmniROM
Fromerly: Development version of Team Acid's CM9 source, Hefe Kernel of Darkness, KG4 modem.
Working on: Cleaning up the build tree for OmniROM and Samsung kernel sources


WiFi Performance, GB vs. ICS, and how to measure it yourself.

FreeBSD, Ubuntu, MacOS X, OpenWRT
Motorola Micro-TAC ("Micro" ) Nokia 2160, 8260, 6681, E70, N900, then had to move on
 
gmgbfisher
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2012
Yes to all questions but I finally fixed it. I deleted the davlik-cache and the MMS settings started working.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes