Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,192 Members 37,324 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

My phone is stuck at boot screen!? T.T

Tip us?
 
jrooquach
Old
(Last edited by jrooquach; 4th April 2014 at 04:59 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2013
Unhappy My phone is stuck at boot screen!? T.T

Ok so this is what happened. I got tired of cyanogenmod so I flashed android revolution and after I installed it, the phone got stuck on the boot screen. I got so scared that I did random stuff like wiping everything in the htc one. So I read somewhere that I should use the one in all tookkit to sideload a rom. The problem is that I can't sideload it, it gives me this error " error:closed". I also tried using adp but when I sideload swipe in twrp, it gives me this: ADB Sideload Complete FAILED

Can anyone please guide me through this? I'm really scared right now because this is my first smart phone, I just want my htc one. I don't care if I have to make it stock... Please help T.T
 
bored_stupid
Old
(Last edited by bored_stupid; 6th April 2014 at 12:40 PM.)
#2  
bored_stupid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 182
Posts: 667
Join Date: Jul 2011
Location: Hereford
Quote:
Originally Posted by jrooquach View Post
Ok so this is what happened. I got tired of cyanogenmod so I flashed android revolution and after I installed it, the phone got stuck on the boot screen. I got so scared that I did random stuff like wiping everything in the htc one. So I read somewhere that I should use the one in all tookkit to sideload a rom. The problem is that I can't sideload it, it gives me this error " error:closed". I also tried using adp but when I sideload swipe in twrp, it gives me this: ADB Sideload Complete FAILED

Can anyone please guide me through this? I'm really scared right now because this is my first smart phone, I just want my htc one. I don't care if I have to make it stock... Please help T.T
What version of TWRP are you using. For ARHD you need 2.6.3.3 or newer. Don't use toolboxes..Get used to using fastboot and adb. Also you can you use an OTG cable to put a rom on your phone.

Sent from my HTC One using Xparent Skyblue Tapatalk 2
Tags
bootscreen, htc one, sideload, stuck
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes