5,594,564 Members 32,637 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Sense 6 is in the works for the HTC One (m7)

Tip us?
 
bakpau
Old
#131  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Sep 2011
back to topic,
in sense 6, anyone tried using/enable art runtime ?
does it even there ? working ?
 
exocetdj
Old
(Last edited by exocetdj; 4th April 2014 at 08:55 AM.)
#132  
exocetdj's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1539
Posts: 2,269
Join Date: Dec 2011
Location: off to see the skyhighatrist

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bakpau View Post
back to topic,
in sense 6, anyone tried using/enable art runtime ?
does it even there ? working ?
Its under developer options, I have tried it on 1.12 base and it messed up and I had to reinstall rom, not sure about the 1.54 ports though

---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------

try it and let us know

EDIT - Don't I have reliable info that it will mess your phone up at the moment I don't think it works

Hit thanks if i have helped or amused

Favorite F1 Quote ever: "leave me alone I know what i'm doing!!!"

Kimi Raikkonen Abu Dhabi GP 2012.......Legend!!!!
 
Harish_Kumar
Old
#133  
Harish_Kumar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 376
Join Date: May 2013
Location: Chennai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bakpau View Post
back to topic,
in sense 6, anyone tried using/enable art runtime ?
does it even there ? working ?
ART doesnt work with any of the Sense 6 ports as of now
If I Helped You In Anyway ...Hit The Thanks button..!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes