Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

PICO: 7 Vibrations, Stuck on HTC bootscreen

OP Denzil_31

25th March 2014, 07:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Whenever I try booting up my phone, it boots up, the HTC bootscreen shows up. But the phone vibrates 7 times and that's it. Happens all the time. I guess I was using CM9.
Help would be appreciated.
26th March 2014, 11:34 AM   |  #2  
ReX-Hell2heAven's Avatar
Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 13
 
84 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Try this
Quote:
Originally Posted by Denzil_31

Whenever I try booting up my phone, it boots up, the HTC bootscreen shows up. But the phone vibrates 7 times and that's it. Happens all the time. I guess I was using CM9.
Help would be appreciated.

I think vibration comes whenever boot sets the mobile to ON and after that device restarts..
I think boot is not getting up in ur scenario because boot.img problem
Try to flash new ROM with "cleanflashing".


"Hit THANX if I helped"
1st April 2014, 07:40 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
I don't think that was the problem. Anyway I gave it to he service centre. thanks
6th April 2014, 12:40 PM   |  #4  
Account currently disabled
Flag Sialkot
Thanks Meter: 80
 
296 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Denzil_31

Whenever I try booting up my phone, it boots up, the HTC bootscreen shows up. But the phone vibrates 7 times and that's it. Happens all the time. I guess I was using CM9.
Help would be appreciated.







Quote:
Originally Posted by ReX-Hell2heAven

I think vibration comes whenever boot sets the mobile to ON and after that device restarts..
I think boot is not getting up in ur scenario because boot.img problem
Try to flash new ROM with "cleanflashing".


"Hit THANX if I helped"







Quote:
Originally Posted by Denzil_31

I don't think that was the problem. Anyway I gave it to he service centre. thanks


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes