MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

[q] htc one bicked - start up loop (cant find ruu file)

1st April 2014, 06:33 AM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by nkk71

not right now, too sleepy, but i highly recommend you (and everybody else that quoted you) edit your posts and remove IMEI ... that information should NOT be shared publicly!

will do, didnt realize i did that, thanks !
1st April 2014, 06:39 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by nkk71

not right now, too sleepy, but i highly recommend you (and everybody else that quoted you) edit your posts and remove IMEI ... that information should NOT be shared publicly!

All removed, when i do the fastboot devices, the scrambled reply comes up which means im connected, but getvar all brings back nothing. I worried I may have done something wrong. Thanks
6th April 2014, 12:05 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Unhappy HTC one bricked
INFOversion-bootloader: 1.56.0000
INFOversion-baseband: 4A.23.3263.28
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main:
INFOversion-misc: PVT SHIP S-ON
INFOserialno: FA34MW909277
INFOimei: 354439059885634
INFOmeid: 00000000000000
INFOproduct: m7_ul
INFOplatform: HBOOT-8064
INFOmodelid: PN0712000
INFOcidnum: BS_US001
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3882mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-4dab9d12
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!

please help me out. I am using custom rom now .... no network .... no baseband. i am also confused that ruu is for me... i tried one but failed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes