Post Reply

How to reset KNOX status to 0x0

OP bypiskle

6th April 2014, 10:40 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Hi guys!
My knox status is 0x1.
When change to 0x0?
They have new idea?
Give mi instructions

Bye!
6th April 2014, 10:45 AM   |  #2  
ranger4740's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 445
 
1,446 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by bypiskle

Hi guys!
My knox status is 0x1.
When change to 0x0?
They have new idea?
Give mi instructions

Bye!

Welcome to xda developers.
There is so much discussion on knox in the threads I suggest rather than just jumping on xda saying "give mi instructions" You need to go and do some of your own reading.

After a short time you will know there is currently NO way to reset knox back to 0.

Enjoy your time reading and learning on xda developers!

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
6th April 2014, 10:52 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
applause for this thread
what a joke
6th April 2014, 04:41 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
386 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
You'll need a lot of goats and virgin's blood.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to RossFixxed For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank