Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,079 Members 54,368 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to reset KNOX status to 0x0

Tip us?
 
bypiskle
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2013
Phone How to reset KNOX status to 0x0

Hi guys!
My knox status is 0x1.
When change to 0x0?
They have new idea?
Give mi instructions

Bye!
 
ranger4740
Old
#2  
ranger4740's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 445
Posts: 1,445
Join Date: Jan 2011
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by bypiskle View Post
Hi guys!
My knox status is 0x1.
When change to 0x0?
They have new idea?
Give mi instructions

Bye!
Welcome to xda developers.
There is so much discussion on knox in the threads I suggest rather than just jumping on xda saying "give mi instructions" You need to go and do some of your own reading.

After a short time you will know there is currently NO way to reset knox back to 0.

Enjoy your time reading and learning on xda developers!

Sent from my GT-I9505 using xda app-developers app
Update: 8th April 2014
Samsung Galaxy S4 👉😆😄Echoe rom v20😄😆👈
Still on old BMG4 Boobloader + FNBH Baseband.👍

semi-retired
HTC Desire HD
(Hboot 2.00.0029 AND S-OFF)
SVHD V 2.1.0

Retired HTC Legend
 
Ekizov
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
applause for this thread
what a joke
 
RossFixxed
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 141
Posts: 386
Join Date: Dec 2011
You'll need a lot of goats and virgin's blood.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to RossFixxed For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes