Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] HTC One Frozen And No OS! Help!

OP Tommyboy77

5th April 2014, 10:38 PM   |  #21  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello
Quote:
Originally Posted by alray

Your are using sideload the wrong way!

Code:
adb sideload kitkat.zip
NOT

Code:
adb sideload KITKAT.zip /sdcard/
your file name is kitkat.zip so why do you type KITKAT.zip in the command prompt !?! You don't have to type /sdcard/ with sideload, only if you decide to use adb push !!

Code:
adb push kitkat.zip /sdcard/
So again use either adb sideload or adb push, not a combination of both!

ADB SIDELOAD:

boot your phone in twrp recovery, select ''Advanced'' --> ''ADB Sideload'' --> Swipe to sideload
then when your phone is in sideload mode open your command prompt and type:
Code:
adb sideload kitkat.zip
Wait until the transfer is complete, then reboot your recovery and install the rom.

or:

ADB PUSH:
boot your phone in twrp recovery (main menu)
open the command prompt and type:
Code:
adb push kitkat.zip /sdcard/
then choose "install'' and browse your sdcard to find ''kitkat''.zip. Select the file and swipe to install.

EDIT:
And why is adb inside a rom folder? Where is fastboot? You obviously don't know how to use fastboot and adb which is the base.
You really have to make some reading, you don't understand what you are doing. Stop and take some time to read this:
Read this to understand ADB and FASTBOOT
Read this for adb push and adb sideload instructions

So i downloaded the custom rom i want reinstalled my windows 7 and now my phone is recognized as my htc in device manager however the last steps to either sideload the zip file or adb push im ALWAYS getting device not found adb devices command also shows list of devices attached and its blank.....hope you know how i can fix this thanks
6th April 2014, 01:29 AM   |  #22  
Member
Thanks Meter: 10
 
56 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Tommyboy77

So i downloaded the custom rom i want reinstalled my windows 7 and now my phone is recognized as my htc in device manager however the last steps to either sideload the zip file or adb push im ALWAYS getting device not found adb devices command also shows list of devices attached and its blank.....hope you know how i can fix this thanks

It sounds like the driver still isn't set up right, although it should be. Maybe try Universal Naked Driver
6th April 2014, 02:21 AM   |  #23  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello
Quote:
Originally Posted by Hellegaard1

It sounds like the driver still isn't set up right, although it should be. Maybe try Universal Naked Driver

I downloaded and installed the universal naked drivers and it changed from my htc to HTC android interface. Im trying to run the adb push command from my fastboot folder and always get device not found error. Stuck on the last step before i could possibly use my phone again however im stuck still....any ideas? thanks again
6th April 2014, 02:38 AM   |  #24  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by tommyboy77

i downloaded and installed the universal naked drivers and it changed from my htc to htc android interface. Im trying to run the adb push command from my fastboot folder and always get device not found error. Stuck on the last step before i could possibly use my phone again however im stuck still....any ideas? Thanks again

could this ruu work or is there a version for my phone? Im kinda at a last resort here if i cant flash a custom rom to go with an ruu
6th April 2014, 02:40 AM   |  #25  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Tommyboy77

could this ruu work or is there a version for my phone? Im kinda at a last resort here if i cant flash a custom rom to go with an ruu

m7WLSJB50SPRINT1.29.651.10 RUU??
6th April 2014, 02:56 AM   |  #26  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,291
 
4,736 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tommyboy77

m7WLSJB50SPRINT1.29.651.10 RUU??

no it won't work without adb drivers installed correctly

try these
http://www.mediafire.com/download/j5..._4.8.0.002.exe
6th April 2014, 03:02 AM   |  #27  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by clsA

no it won't work without adb drivers installed correctly

try these
http://www.mediafire.com/download/j5..._4.8.0.002.exe

no installed those drivers and changed it back to my htc under android devices in device manager ....tried adb devices again and shows nothing attached, wow never knew id have so much problems when it used to recogbnize the phone just fine. apprecate the help
6th April 2014, 09:21 PM   |  #28  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,400
 
3,616 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tommyboy77

no installed those drivers and changed it back to my htc under android devices in device manager ....tried adb devices again and shows nothing attached, wow never knew id have so much problems when it used to recogbnize the phone just fine. apprecate the help

Is your phone booted in TWRP recovery when you do adb commands??
6th April 2014, 09:44 PM   |  #29  
nkk71's Avatar
Recognized Contributor
Flag Beirut
Thanks Meter: 3,134
 
6,311 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by clsA

no it won't work without adb drivers installed correctly

try these
http://www.mediafire.com/download/j5..._4.8.0.002.exe

Quote:
Originally Posted by alray

Is your phone booted in TWRP recovery when you do adb commands??

Quote:
Originally Posted by Tommyboy77

no installed those drivers and changed it back to my htc under android devices in device manager ....tried adb devices again and shows nothing attached, wow never knew id have so much problems when it used to recogbnize the phone just fine. apprecate the help

.


.
ahh, so it's a quintuple-thread (i actually had to look that up!!)


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2702853
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2708171
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2708075
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2707458
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2707536








OP: make up your mind where you want to post, opening thread after thread is not helping YOU

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes