FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Prev Previous Post   Next Post Next
This morning my battery was dead and the phone was off.
When I used the supplied charging cable plugged into the wall, it shows the battery with the circle to show its plugged in, then goes to the battery with the green bar and switches off. It vibrates and then shows the battery with the circle and and then the charging battery, and does the same again.
When I turned the phone on it shows no charger is connected. I think it did show the power bolt in the battery after a while, but charged very slowly.
I get exactly the same with 2 different micro usb cables. Even when its stuck in this charging loop it is charging slowly as when I turn the phone back on the battery is showing a bit of green and not just ! in the battery,

I read on another forum a few people with the same problem, but they seem to be getting fobbed of and the cable blamed. I am 100% sure its not the cable.
So that leaves the port or something else in the phone.. But if its getting a charge from the cable.. it doesn't sound likely.

My PC does not detect it as a device though.

Anyone else on here experienced this?
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes