Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] can i flash canvas 4 custom rom to xolo q1000s having same cpu

OP sumeetnota

7th April 2014, 08:07 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
can i flash canvas 4 custom rom to xolo q1000s having same cpu
7th April 2014, 09:02 AM   |  #2  
joke19's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
497 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
No, an android device is like a PC. Every part need the right driver and the firmware pack have only the driver for this device it's come out.

Gesendet von meinem Xperia SP
7th April 2014, 11:56 AM   |  #3  
hnkotnis's Avatar
Senior Member
Flag Sangli, Maharashtra, India, Asia, Earth, Solar System, Milky Way Galaxy, Local Galaxy Group,Universe
Thanks Meter: 472
 
1,030 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by sumeetnota

can i flash canvas 4 custom rom to xolo q1000s having same cpu

Never do such things.

Sent from my GT-I9001 Gadget of Mass Destruction with CM11 using XDA Developers App.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes