FORUMS

Make Your Network Smart – XDA Xposed Tuesday

We rave about the features and abilities of our smartphones. However, in order for … more

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

[Q] Stock Video App force closing across all roms

1,188 posts
Thanks Meter: 423
 
By evilryry, Senior Member on 26th March 2014, 10:00 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
*logcat in 3rd post* Its probably something stupid, but my stock samsung video app will not open and force closes if i try to use it. Only app I have a problem with. oddly enough it has happened on all rom's I have experimented with, including my stock rom and daily driver Hyperdrive RLS15 and also if i install a new rom after the fact it will still happen. Was working fine and one day it all stopped working. I did try to uninstall it and reinstall it also which made no difference. I have since backed it up and uninstalled it via TiBu, due to it randomly force closing and freezing my phone without opening it. If anyone has any idea's on how to fix, or how to see why it fc's, any input would be awesome. im ok with odin if i have to. Any and all input is much appreciated. Thanks.
Last edited by evilryry; 7th April 2014 at 07:32 AM. Reason: added logcat
 
 
27th March 2014, 02:11 AM |#2  
evilryry's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 423
 
More
bumping for potential
7th April 2014, 06:47 AM |#3  
evilryry's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 423
 
More
heres a logcat
Attached Files
File Type: txt logcat.txt - [Click for QR Code] (5.2 KB, 5 views)
7th April 2014, 08:16 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
More
Quote:
Originally Posted by evilryry

heres a logcat

I would guess based on that error message that you're missing an odex/lib, but that doesn't make sense because Hyperdrive is deodexed.

Have you tried a clean flash of Hyperdrive (wipe data/cache/dalvik cache) and selecting the video app during the install (not restoring via TiBu)?


I'm not sure how to solve your problem, but this player works quite well for me: https://play.google.com/store/apps/d...spandroid.free
7th April 2014, 08:17 AM |#5  
evilryry's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 423
 
More
Quote:
Originally Posted by Oishikatta

I would guess based on that error message that you're missing an odex, but that doesn't make sense because Hyperdrive is deodexed.

Have you tried a clean flash of Hyperdrive (wipe data/cache/dalvik cache) and selecting the video app during the install (not restoring via TiBu)?


I'm not sure how to solve your problem, but this player works quite well for me: https://play.google.com/store/apps/d...spandroid.free


i've tried that, a different rom, and on my stock rom. happens across all 3 options no matter what I do. which leaves me to think i should odin back to stock and redo everything again maybe.
7th April 2014, 12:09 PM |#6  
Mistertac's Avatar
Recognized Contributor
Flag Springfield, Ma
Thanks Meter: 2,681
 
More
If it's happening on more than one ROM for you then maybe you should Odin back to stock. Although I don't know why a factory data reset along with fully wiping in recovery wouldn't help fix this issue....

Sent from my SCH-I545 using Xparent Blue Tapatalk 2

---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------

What is your base build.... what recovery are you issuing???


Sent from my SCH-I545 using Xparent Blue Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes