Post Reply

Please, need a hand!!!

OP Martin-Casla

7th April 2014, 02:43 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Good morning guys
I'll tell my problem
I have a G2 LG D802, running kitkat with root and several xposed modeulos.
Yesterday, i've installed the apk camera Xdabbeb, prior back up, then install and reboot the phone.
When I restarted it, does not pass the lg logo, it's trapped on a bootloop.
Try all the methods available, but I have no luck
With offline method, it starts, but when it reaches 15%, the program says i have to connect the phone, but the phine is already plugged in!!!!
All I can do is go into download mode, and when I try to open the LGUPDATE, I get a sign that says "please check your internet line, etc."
Do not know what else to do, im loosing my mind
I appreciate any help you can give me
Last edited by Martin-Casla; 7th April 2014 at 02:48 PM.
7th April 2014, 03:45 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
139 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Try to change the usb cable or try inserting it to different usb port.

Sent from my LG-D802 using XDA Premium 4 mobile app
7th April 2014, 04:12 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
i've tried that already, but still the same
7th April 2014, 05:33 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
lg g2 verizon
Quote:
Originally Posted by Martin-Casla

Good morning guys
I'll tell my problem
I have a G2 LG D802, running kitkat with root and several xposed modeulos.
Yesterday, i've installed the apk camera Xdabbeb, prior back up, then install and reboot the phone.
When I restarted it, does not pass the lg logo, it's trapped on a bootloop.
Try all the methods available, but I have no luck
With offline method, it starts, but when it reaches 15%, the program says i have to connect the phone, but the phine is already plugged in!!!!
All I can do is go into download mode, and when I try to open the LGUPDATE, I get a sign that says "please check your internet line, etc."
Do not know what else to do, im loosing my mind
I appreciate any help you can give me






hi i have lg g2 verizon which is rooted i want to start my mobile hotspot by wifi and isb tethering but by mistake when modifying the hotspotprovision.apk and hotspotprovision.odex
the hotspotprovision.odex is deleted but by searching on xda side i got hotspotprovision.odex file i.e. the link is here

http://forum.xda-developers.com/show...&nocache=1&z=7 74152649100869

but my hotspot is not run the error is occured is that " Unfortunately Setting is stopped"
can any one tell me what i do now ?
please help me ?
7th April 2014, 05:47 PM   |  #5  
robogo1982's Avatar
Senior Member
Flag Osijek
Thanks Meter: 489
 
1,467 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by mahi77444477

hi i have lg g2 verizon which is rooted i want to start my mobile hotspot by wifi and isb tethering but by mistake when modifying the hotspotprovision.apk and hotspotprovision.odex
the hotspotprovision.odex is deleted but by searching on xda side i got hotspotprovision.odex file i.e. the link is here

Please do not hijack this topic with a problem that has nothing to do with the OP's subject. Open up a new thread for your issue.

Quote:
Originally Posted by Martin-Casla

Good morning guys
I'll tell my problem
I have a G2 LG D802, running kitkat with root and several xposed modeulos.
Yesterday, i've installed the apk camera Xdabbeb, prior back up, then install and reboot the phone.
When I restarted it, does not pass the lg logo, it's trapped on a bootloop.
Try all the methods available, but I have no luck
With offline method, it starts, but when it reaches 15%, the program says i have to connect the phone, but the phine is already plugged in!!!!
All I can do is go into download mode, and when I try to open the LGUPDATE, I get a sign that says "please check your internet line, etc."
Do not know what else to do, im loosing my mind
I appreciate any help you can give me

Have you tried resetting to factory default settings? As for the LG Update tool, try reinstalling the drivers.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank