Post Reply

LiquidSmooth Testing

13th March 2014, 08:29 PM   |  #1  
deadman96385's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Paul, Minnesota
Thanks Meter: 2,838
 
999 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
I am looking for someone to test a LiquidSmooth build, that i made for the Nook color (Encore). I have one being shipped to me and it will arrive in a few days i will test it then. But it would be nice if someone could test it before, the liquidsmooth tree is based on the CM tree.

Download link: http://www.drdevs.com/devs/teamliqui...-13-encore.zip
Gapps: http://www.drdevs.com/devs/teamliquid/Gapps/
13th March 2014, 10:09 PM   |  #2  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Got the files downloaded, but my Nook is sitting on 16%. Let me charge a bit abd I'll give it a shot!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to dparrothead1 For This Useful Post: [ View ]
14th March 2014, 12:16 AM   |  #3  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Sorry, Man!

ROM and gapps flashed just fine. Boot animation is totally borked. Bright lime green screen and could barely make out the words "Smooth Liquid".....went through the "upgrading android".....but never got to the welcome screen. Still with the lime green screen, I could see "process.android.com stopped"

Please don't give up on this as I would really like to use this! If you need me to test another build just shoot me a pm. Currently using Gummy 4.4.
Sent from my NookColor using xda app-developers app
14th March 2014, 12:27 AM   |  #4  
deadman96385's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Paul, Minnesota
Thanks Meter: 2,838
 
999 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dparrothead1

Sorry, Man!

ROM and gapps flashed just fine. Boot animation is totally borked. Bright lime green screen and could barely make out the words "Smooth Liquid".....went through the "upgrading android".....but never got to the welcome screen. Still with the lime green screen, I could see "process.android.com stopped"

Please don't give up on this as I would really like to use this! If you need me to test another build just shoot me a pm. Currently using Gummy 4.4.
Sent from my NookColor using xda app-developers app

Could you get a logcat of the bootup so i can see what is causing process.android.com to fc
Last edited by deadman96385; 14th March 2014 at 12:33 AM.
14th March 2014, 12:55 AM   |  #5  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by deadman96385

Could you get a logcat of the bootup so i can see what is causing process.android.com to fc

Unfortunately, I can't connect my Nook to my PC.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app
14th March 2014, 01:13 AM   |  #6  
deadman96385's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Paul, Minnesota
Thanks Meter: 2,838
 
999 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dparrothead1

Unfortunately, I can't connect my Nook to my PC.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app

Ok thanks man I'll work on this more when my nook arrives in a few days.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
14th March 2014, 02:50 AM   |  #7  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by deadman96385

Ok thanks man I'll work on this more when my nook arrives in a few days.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I'll be looking for it.....now if you could do something for the ATT Mega bootloader!!!!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to dparrothead1 For This Useful Post: [ View ]
14th March 2014, 03:28 AM   |  #8  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Okay, I'm hard headed so I thought I would try it again. I got to the welcome screen this time. Everything is in landscspe and the lcd density seems to be off.....I believe everyone builds encore in 160.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1394764122096.jpg
Views:	96
Size:	126.2 KB
ID:	2629542  
14th March 2014, 03:36 AM   |  #9  
deadman96385's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint Paul, Minnesota
Thanks Meter: 2,838
 
999 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dparrothead1

Okay, I'm hard headed so I thought I would try it again. I got to the welcome screen this time. Everything is in landscspe and the lcd density seems to be off.....I believe everyone builds encore in 160.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using xda app-developers app

Awesome at least it boots, I'll look into it but it is building with 160.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to deadman96385 For This Useful Post: [ View ]
7th April 2014, 08:02 PM   |  #10  
dparrothead1's Avatar
Senior Member
Florida
Thanks Meter: 1,441
 
2,193 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by deadman96385

Awesome at least it boots, I'll look into it but it is building with 160.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

I keep checking the DRDevs ste!!!

Sent from my SM-T310 using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes