Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,785 Members 46,763 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Has anyone got AdAway to work?

Tip us?
 
Sim-X
Old
#1  
Sim-X's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 126
Posts: 554
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis, MN
Question Has anyone got AdAway to work?

Everytime I run AdAway it hang on the applying host file and most of the time will reboot the phone. Running stock rom with captain throwbacks unsecured boot. I have also tried flashing a symlink in recovery which flashes fine and then change adaway setting to the new location. It still locks up the phone. I'm now s-off & even after symlink and changed location or default location it still locks the phone. I have also tried the 2.8.1 unofficial version on xda also hang on the phone. I don't know what else to try at this point.
 
fastamx79
Old
#2  
fastamx79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 643
Join Date: Jul 2010
Location: Chicago, IL / Sioux Falls, SD
I'm using it on mine. Works fine after s-off

I'm on stock rom that's rooted. Not sure what is up with yours.

My adaway version is 2.3
Device: HTC One (M8)
ROM: Bad Boyz Harman/Kardon (newest)
Kernel: stock
Carrier: Sprint

(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.
 
chemjb
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 127
Posts: 222
Join Date: Nov 2011
Location: Pacoima
If you are not s off the system write protection will not let u modify the system

Sent from my 831C using Tapatalk
 
Sim-X
Old
(Last edited by Sim-X; 7th April 2014 at 01:34 PM.)
#4  
Sim-X's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 126
Posts: 554
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis, MN
Before I s-off I did flash Unsecured boot.img and applied this http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=20

Maybe that has something to do with it.

So now that I'm s-off can I just restore my nandroid of stock rom and try it again? Bloat kept reinstalling itself before I applied the boot.img & patch.
 
exSD
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 174
Posts: 688
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Sim-X View Post
Before I s-off I did flash Unsecured boot.img and applied this http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=20

Maybe that has something to do with it.

So now that I'm s-off can I just restore my nandroid of stock rom and try it again? Bloat kept reinstalling itself before I applied the boot.img & patch.
Yup. Shouldn't have any issue if you nandroid back if you've got s-off. Make sure you restore everything.
 
Sim-X
Old
#6  
Sim-X's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 126
Posts: 554
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis, MN
Quote:
Originally Posted by exSD View Post
Yup. Shouldn't have any issue if you nandroid back if you've got s-off. Make sure you restore everything.
I will prob just do a clean install of badseed instead of restore stock backup. Are you using badseed? Was gonna wait a while to flash it but I'm not really a fan of stock either and I was reading badseed has some bugs in it such as not being able to sign into google account.
 
mikeregister
Old
#7  
mikeregister's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 143
Join Date: Oct 2010
Location: Riverside, CA
I am having the same issue on BadSeed 1.2 with S OFF

Sent from my 831C using xda app-developers app
 
Sim-X
Old
#8  
Sim-X's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 126
Posts: 554
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis, MN
I might have to hold off if you are having the same issue. It always worked find on my m7. I wonder why it works for some and not others?
 
exSD
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 174
Posts: 688
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Sim-X View Post
I will prob just do a clean install of badseed instead of restore stock backup. Are you using badseed? Was gonna wait a while to flash it but I'm not really a fan of stock either and I was reading badseed has some bugs in it such as not being able to sign into google account.
no I'm on stock ROM. There isn't a ROM yet worth flashing over to. The stock ROM is pretty great IMO.
 
Sim-X
Old
#10  
Sim-X's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 126
Posts: 554
Join Date: Nov 2008
Location: Minneapolis, MN
Quote:
Originally Posted by exSD View Post
no I'm on stock ROM. There isn't a ROM yet worth flashing over to. The stock ROM is pretty great IMO.
Yea I was going to wait a while before switching from stock. So now that I have s-off if I restore my nandroid backup will I still need to reflash a new boot image or apply a kernal patch or if I uninstall bloat will it make it past a reboot?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Add Bits and Pieces of Honami to Your Current ROM

In the last few months, we’ve talked about quite a few Sony Honami-related projects. … more

Always Enter the Correct Password with HideNoPasswords

If you’ve ever entered apassword on your mobile device, you’ve surely … more

Revert to Stock Recovery Effortless with Simple Recovery Switcher

Android updates released as OTA packages are very easy to apply,but they … more

Convert PNGs into RLEs Easily on Any OS with PNG2RLE

Unlike other operating systems, Android uses its own graphical image formats. Most of … more