Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,261 Members 51,049 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

No mobile data after flashing stock rom

Tip us?
 
adineladi
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2013
Post No mobile data after flashing stock rom

Hello guys!
I installed 4.2.2 stock after using several custom roms for a year. Everything is working fine, but I don't have any mobile data I tried to change the APN, but seems not to work. Can someone help me with this problem? I tried several methods, but nothing seems to have solved my problem.
Can anyone help me with this? Romania-Vodafone

P.S. Sorry for my bad english. :-s
 
lokesh.3440
Old
#2  
lokesh.3440's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 279
Posts: 669
Join Date: Apr 2012
Location: Shimla
Did you flashed stock ROM based on your region'''

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
Sent from My GT-P3100 using Tapatalk
Pressing Thanks Button is much Easier than Typing thanks
 
adineladi
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by lokesh.3440 View Post
Did you flashed stock ROM based on your region'''

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
Yes. 4.2.2 Romania-Vodafone..
 
lokesh.3440
Old
#4  
lokesh.3440's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 279
Posts: 669
Join Date: Apr 2012
Location: Shimla
Quote:
Originally Posted by adineladi View Post
Yes. 4.2.2 Romania-Vodafone..
then you shouldn't get this issue because this will only come when you flash a stock ROM of other region.....try one thing :
Reboot into recovery mode by pressing power button+ volume up button and when you see samsung logo,,,,,,leave the power button and keep on pressing volume up button for few seconds,,,,,,,,do factory reset and check whether you are able to use the 3G now. please leave a feedback so that i can help you further in case of any issues.
Sent from My GT-P3100 using Tapatalk
Pressing Thanks Button is much Easier than Typing thanks
 
adineladi
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by lokesh.3440 View Post
then you shouldn't get this issue because this will only come when you flash a stock ROM of other region.....try one thing :
Reboot into recovery mode by pressing power button+ volume up button and when you see samsung logo,,,,,,leave the power button and keep on pressing volume up button for few seconds,,,,,,,,do factory reset and check whether you are able to use the 3G now. please leave a feedback so that i can help you further in case of any issues.
I have tried to do this yesterday, no results...I don't know what to do:/. Also, I've tried to reflash the rom, and no results.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes