KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more

Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more

What’s Your Biggest Reason for Not Owning an iPhone?

With XDA being a community of Android enthusiasts, it is not uncommon to see … more

“New Kernel” for OnePlus One

If you are hungry for a new kernel on your OnePlus One, XDA Senior Member jgcaap‘s … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][4.4.2][V500][KDZ] Stock LG Build V50020A Europe

5th April 2014, 03:56 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
All file KDZ are the same
I've check the MD5 of Gemany, Greece
Last edited by Black LIsT; 6th April 2014 at 06:08 AM.
5th April 2014, 11:49 AM |#12  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,444
 
145 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Yes, I think all european builds are the same. But the portuguese one gets stuck at 26%, so I installed the french one and it's working perfectly.
5th April 2014, 11:53 AM |#13  
caxio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
211 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
here the same i have installed the italian version whit offline metod whitout issue,and build.prop show european version UK,
i think al the same kdz for europe
5th April 2014, 05:14 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
131 posts
Join Date:Joined: May 2013
I tried to install the fw update, got an error that I donīt have enough space on disk. Uninstalled a few things. Not it does not work anymore lol.

Are there reg keys I need to delete or somethings?
5th April 2014, 07:49 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
214 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
For offline install do I need to put the tablet in download mode?
5th April 2014, 10:21 PM |#16  
caxio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
211 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Quote:
Originally Posted by slowdyve

For offline install do I need to put the tablet in download mode?

no normal connect whit usb debug enabled
The Following User Says Thank You to caxio For This Useful Post: [ View ]
8th April 2014, 08:14 PM |#17  
Member
Thanks Meter: 2
 
32 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Hello,
Does anyone know if after upgrading to v50020a all languages are enabled in the interface as well in the keyboard? (For me I am intrested in hebrew)
8th April 2014, 10:20 PM |#18  
Feed Me's Avatar
Member
Thanks Meter: 16
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
it looks so
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-08-23-13-36.jpg
Views:	169
Size:	157.2 KB
ID:	2675717   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-08-23-10-50.jpg
Views:	161
Size:	168.5 KB
ID:	2675718  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes