Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,908 Members 53,216 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

GPS questions

Tip us?
 
RUNNERX
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 97
Join Date: Feb 2009
Location: Nawlins
Default GPS questions

I am having trouble and think I know the problem but just want to cover everything.
I have done a mj5 restore then a factory reset to make sure it was clean.
Still could not get a solid lock standing in my backyard.
Went to Best Buy and let them flash it. BIG mistake they had nc2, not what I wanted to do.
If it worked right I could live with it, but it doesn't.
The big question to you guys is if you use these apps do they show satellites?

https://play.google.com/store/apps/d...sim.gpsstatus2

https://play.google.com/store/apps/d...tcross.gpstest
 
440bro
Old
#2  
440bro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 359
Posts: 1,048
Join Date: Oct 2008
Location: Cleveland ROCKS!!!

 
DONATE TO ME
Yes both do. 18 fix and 21 view
The Following User Says Thank You to 440bro For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RUNNERX
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 97
Join Date: Feb 2009
Location: Nawlins
Thanks that is what I thought.
I get zero gps is fried.
 
shooterlgk
Old
#4  
shooterlgk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 234
Join Date: Jul 2012
Was in the same situation as u yesterday..had to get a new replacement..

Sent from my SAMSUNG-SM-N900A using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to shooterlgk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
RUNNERX
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 97
Join Date: Feb 2009
Location: Nawlins
Only good thing is when I can get to the service center I will get off of nc2.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes