FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

Touchwiz stock pre rooted kitkat 4.4.2 NB4(zip)

1,044 posts
Thanks Meter: 3,999
 
By ravijani, Senior Member on 4th March 2014, 06:17 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
31st March 2014, 11:17 PM |#211  
Senior Member
Gävle
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by NocturnalRebel

Will it also work on N7105? Anyone tried?

N7100 roms won't work on n7105 devices.
Same as apple's doesn't grow on palm tree's.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Last edited by CrimzonEyed; 3rd April 2014 at 10:39 AM.
 
 
1st April 2014, 08:28 AM |#212  
Senior Member
Flag The Netherlands
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by CrimzonEyed

N7100 roms won't work on n7100 devices.
Same as apple's doesn't grow on palm tree's.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

I think you meant to say "N7100 ROMs won't work on N7105 devices"?

But yeah.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
4th April 2014, 01:58 PM |#213  
blackcat67's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 333
 
More
Mod Edit: OP Quote Removed


hey bro help me how to port rom galaxy s3
Last edited by a.cid; 22nd April 2014 at 11:32 AM.
4th April 2014, 10:36 PM |#214  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've flashed de wifi fix
Quote:
Originally Posted by Mjuksel

You need the correct Bootloader, and flash Wifi fix if you're coming from 4.1.1/2 with stock BL etc

Yeah, i've flashed the wifi fix, but now, my Mobile restarts itself sometimes, and other crashes the system. Could You, or somebody Help Me?

About the bootloader, i dont know if i have the correct one.
5th April 2014, 10:25 PM |#215  
Mjuksel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 210
 
More
I have no idea to be honest, could be some junk, maybe do a full wipe + reinstall ? (wipe system, data, cache, dalvik cache manually, and re-flash the rom)
9th April 2014, 01:24 AM |#216  
mezo91's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 94
 
More
Mod Edit: OP Quote Removed


if i want to flash the leak with odin, is there a tar.md5 download file?
Last edited by a.cid; 22nd April 2014 at 11:31 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
kitkat 4.4.2
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes