FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Touchwiz stock pre rooted kitkat 4.4.2 NB4(zip)

1,053 posts
Thanks Meter: 4,004
 
By ravijani, Senior Member on 4th March 2014, 06:17 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
31st March 2014, 11:17 PM |#211  
Senior Member
Gävle
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by NocturnalRebel

Will it also work on N7105? Anyone tried?

N7100 roms won't work on n7105 devices.
Same as apple's doesn't grow on palm tree's.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Last edited by CrimzonEyed; 3rd April 2014 at 10:39 AM.
 
 
1st April 2014, 08:28 AM |#212  
Senior Member
Flag The Netherlands
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by CrimzonEyed

N7100 roms won't work on n7100 devices.
Same as apple's doesn't grow on palm tree's.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

I think you meant to say "N7100 ROMs won't work on N7105 devices"?

But yeah.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
4th April 2014, 01:58 PM |#213  
blackcat67's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 337
 
More
Mod Edit: OP Quote Removed


hey bro help me how to port rom galaxy s3
Last edited by a.cid; 22nd April 2014 at 11:32 AM.
4th April 2014, 10:36 PM |#214  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I've flashed de wifi fix
Quote:
Originally Posted by Mjuksel

You need the correct Bootloader, and flash Wifi fix if you're coming from 4.1.1/2 with stock BL etc

Yeah, i've flashed the wifi fix, but now, my Mobile restarts itself sometimes, and other crashes the system. Could You, or somebody Help Me?

About the bootloader, i dont know if i have the correct one.
5th April 2014, 10:25 PM |#215  
Mjuksel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 213
 
More
I have no idea to be honest, could be some junk, maybe do a full wipe + reinstall ? (wipe system, data, cache, dalvik cache manually, and re-flash the rom)
9th April 2014, 01:24 AM |#216  
mezo91's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 94
 
More
Mod Edit: OP Quote Removed


if i want to flash the leak with odin, is there a tar.md5 download file?
Last edited by a.cid; 22nd April 2014 at 11:31 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
kitkat 4.4.2
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes