How to Root Android Wear 5.0.1 Lollipop Devices – XDA TV

The Lollipop update for Android Wear devices has hit the market and people are … more

Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] cyanogenmod problem

OP armenianboy

4th April 2014, 01:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
I dont have network signal after flash cyanogemod 11 whts the problem developers????
5th April 2014, 11:49 AM   |  #2  
Kishan14's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 420
 
350 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by armenianboy

I dont have network signal after flash cyanogemod 11 whts the problem developers????

Install the latest build

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
6th April 2014, 09:14 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 42
 
154 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Make a clean install....in recovery(use cwm 6.0.4.5 by pawitp)...wipe data...then wipe dalvik cache...go to mount and storage..format/system..then install cm11 and gapps...
Last edited by supersaayuj; 6th April 2014 at 09:27 AM.
8th April 2014, 06:49 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
7 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
cm 11 problem
call volume very low in cm 11. in loudspeaker also its very low.
8th April 2014, 09:51 PM   |  #5  
Rahul111's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
U have to re flesh with cm 11 with full clean reinstall.. First factory reset then clean system storage from mount sd card then in advance settings in recovery mode clean cache..
9th April 2014, 05:35 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
161 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
cmwm recovery mode problem
i have rooted my phone it was working fine but now its not going into recovery mode as i tried volume up+power+home button its again restarting pls help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes